Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, amikor úgy tesztelite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, amikor úgy tesztelitek ismerkedéskor a nőket, hogy sok minden anyagi jót felajánlotok nekik és nézitek, hogy elfogadják-e azokat, akkor voltaképpen mit teszteltek rajtuk? Pl. Mennyire könnyen kapható?

Figyelt kérdés
Olyan nőről beszélünk, aki dolgos, ambíciózus, komoly gondolkodású.

2017. szept. 10. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Autot, hazat ajankanak fel? Ketlem.

Max. egy vacsorarol kaverol van szo, ami napi dolgok, es alkalmatlan barmilyen tesztre.

2017. szept. 10. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
pl?
2017. szept. 10. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Én se spóroltam a pénzzel, amikor egy olyan nőről volt szó, akinek láttam a fényt a szemében, de nem volt semmilyen hátsószándékom vele. Egyszerűen csak szeretetből adtam. Hálám jeléül, hogy törődik velem.
2017. szept. 10. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Én még egy ilyen férfival sem találkoztam, aki ajánlgatott volna nekem bármit ismerkedéskor.
2017. szept. 10. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Minek ajánlanék én fel bármit is bárkinek? Egyrészt senki sem istennő, hogy ki kelljen nyalnom a valagát, másrészt ismerkedéskor miért ajánljak fel bármit is, ha azt sem tudom, mi lesz a végkimenetel? Nyilván egy-egy meghívás oké, később virág, de hogy én bármikor is BMW-t vagy házat ajánljak fel senkinek, azt leshetik.
2017. szept. 10. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs. A kérdést sem értem.

Felnőtt vagyok, ismerkedem és nem tesztelgetek.

Ismerkedés alatt sok minden kiderül a másikról, ami számomra fontos, de nem alkotok mesterséges teszt szituációkat, amik során majd megnézem, hogy hogyan reagál, inkább beszélgetek vele. "Anyagi jót" pedig nem ajánlok fel, attól, hogy persze egy randin meghívom valamire.

2017. szept. 10. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Az teszt az amikor nem igér semmit miközben igérhetne
2017. szept. 10. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Beteg viág ez, ha ilyesmi lassan kötelező lesz. (És mindig az nyer aki a legtöbbet villantja)
2017. szept. 10. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Jellemző, hogy a sok beképzelt, önbizalomhiányos gyakoris pichának megint nem tetszett a válaszom, én meg nem fogom senkinek sem pénzzel és/vagy ajándékokkal kompenzálni a kisebbségi érzéseit.
2017. szept. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!