Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor, hogy tegyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor, hogy tegyem szóvá azt, hogyha beülünk valahova akkor közösbe fizessünk?

Figyelt kérdés

Ezt nem azért kérdezem, mert olcsó János vagyok és alig van pénzem hanem szeretnék megbízni a másikban, hogy kiszűrjem az olyan lányokat, akik érdekre mennek. Ha ő is bele fizet, akkor nyilván nem érdek miatt randizna velem, hanem magam miatt.

Szerintem nem helyes ez a 19.századi felfogás, már emancipáció van, és nálam nem fér bele ez a mindent én fizessek mentalitás. Szeretném ezt szóvá tenni valahogy, de nem szeretném, hogy olcsó Jánosnak nézzen.

Találtam egy jó videót erről. Sok igazság van benne!

[link]

2017. máj. 18. 18:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
7%
Sajnos, téged most itt virtuálisan le fognak fejezni. Darázsfészekbe nyúlsz. Fizess és mosolyogj, ezt parancsolja a társadalom. :(
2017. máj. 18. 18:14
 2/28 Sunshinedoll ***** válasza:
70%
"Köszi, hogy eljöttél velem egy randira, hadd mutatkozzam be, Jánosnak hívnak és egy szarrágó vagyok". Ez így pont jó lesz.
2017. máj. 18. 18:15
 3/28 anonim ***** válasza:
37%
Én mondanám,hogy kimegyek hugyozni aztán távoznék a hátsó ajtón majd írnék egy sms-t,hogy bocs de rámjött a kaksizás és azt csak otthon tudok ezért majd legközelebb folytatjuk.
2017. máj. 18. 18:16
 4/28 anonim ***** válasza:
92%

Azt, hogy érdekre megy-e a lány akkor is ki tudod szűrni, ha te fizetsz az első randin. Ha olcsóbb helyre viszed, és nem tetszik neki: az rossz jel. Ha felajánlod neki, hogy ő döntsön, és direkt drága helyre viteti magát: az rossz jel. Ha direkt drága kaját, piát rendel (étteremben) és fel sem ajánlja, hogy felesbe fizessetek v. kifizeti a részét: az rossz jel.

31/N

2017. máj. 18. 18:24
 5/28 anonim ***** válasza:
96%
Ember. Ha beülsz egy csajszival valahova, akkor tudod mit iszik a legtöbb? Egy kávét, és vagy egy üdítőt. Na már most a kettő kombója 900-1000 forintból meg van. Érted, 900-1000 forint. Szerinted egy lány azért lesz pénzéhes, mert nehogy isten jól esik neki, hogy egy srác, aki elvileg meg akarja őt ismerni, költ rá 900-1000 forintot? Nemár. Ezt úgy írom, hogy volt már olyan, hogy első randin a kislány kiválasztotta az étterem legdrágább kajáját. Az más, az engem is zavart, de nem tartok egy rossz tapasztalat miatt minden lányt pénzéhesnek, és a következő csajszit ugyanúgy meg fogom hívni valahova, és igen, én fogok fizetni, és nem, nem vagyok emiatt hős, csak kicsit kedveskedem annak, akit meg szeretnék ismerni. Értékelik ám :) 23/F
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a problémád. Ha ki akarod szűrni az érdek lányokat, akkor ha egyből közlöd, hogy fizessen ő is, akkor hogyan szűröd ki?

Ajánld fel, hogy fizetsz te, normális csaj úgyis fizetni akarja majd a saját részét. Ha meg nem, akkor elhajtod.

7/28 anonim ***** válasza:
15%
Vagy mondanám neki: figy ,én vettem a kotont meg a sikosítót te fizeted a kaját,piát.
2017. máj. 18. 18:27
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, ha te egy kaven vagy uditon akarod leszűrni ezeket a dolgokat, akkor igenis egy szarrago vagy. Ne viccelj már, mi érdek van egy kávéban? Ilyen szánalmas szöveget ritkán olvasni.
2017. máj. 18. 18:32
 9/28 anonim ***** válasza:

Ne tedd szóvá!

Pont az egyik legjobb első szűrő, hogy a nő mit ajánl fel, és hogyan a fizetéssel kapcsolatban.

Ha attól félsz, hogy a pénzedre hajt, akkor legyen már annyid, hogy egy kávé árát elbukod, de legalább megtudod, hogy még udvariassági kísérletet sem tett arra, hogy felesben fizessetek.

2017. máj. 18. 18:37
 10/28 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon jo a video, de tarsadalmilag sajnos meg nem ott tartunk

En ferfikent ugy kezelem, hogyha en hivom el a lanyt (elsö talalkozas altalaban ugy szokott lenni), akkor en fizetek. Öszinten bevallva, egyre több lany nyul a penztarcajaert, amikor jön a pincer es jol esik, hogy nem termeszetesnek veszik, hogy en fizessek (föleg, amikor olyan autoval vagy motorral erkezem, amiböl venni lehetne egy lakast). Ha mondja, hogy szeretett volna fizetni, elmondom, hogy nem akartam fejtörest okozni a pincernek, de ha meg van kedve talalkozni, a következö alkalommal szivesen elfogadom meghivasat.

Nem tudom, hogy a video alapjan ez mennyire fer bele, de en ezt tartom jelenleg a legmüködöbb megoldasnak szamomra. Azert erdekes a többi valasz is!

2017. máj. 18. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!