Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor, hogy tegyem szóvá azt, hogyha beülünk valahova akkor közösbe fizessünk?
Ezt nem azért kérdezem, mert olcsó János vagyok és alig van pénzem hanem szeretnék megbízni a másikban, hogy kiszűrjem az olyan lányokat, akik érdekre mennek. Ha ő is bele fizet, akkor nyilván nem érdek miatt randizna velem, hanem magam miatt.
Szerintem nem helyes ez a 19.századi felfogás, már emancipáció van, és nálam nem fér bele ez a mindent én fizessek mentalitás. Szeretném ezt szóvá tenni valahogy, de nem szeretném, hogy olcsó Jánosnak nézzen.
Találtam egy jó videót erről. Sok igazság van benne!
Ez nem pénz, hanem udvariasság kérdése. Ha te hívod meg és felezed a számlát, akkor szimplán egy neveletlen bunkó vagy.
Onnan lehet tudni, hogy a csaj pénzéhes, hogy gazdag vállalkozókkal, középvezetőkkel, esetleg külföldi pasikkal ismerkedik. Ha te nem keresel legalább fél millát havonta, nem Rolex órával villogsz, nincs 35 millás autód, és legalább egy lakásod, mégis elmegy veled a csaj randira, akkor nem pénzéhes.
Baccki, a te keresetedből te se gazdagodsz meg, hát még valaki más. XD lol
Nyílván nem probléma az 1000 Ft-os végösszeg, abba nem hal bele az ember, fizetem simán, de mi van ha egy 10.000 Ft-os számlát kellene állnom egyedül? Ez kétnapi fizetés kb.
Nem tudom, nálam barátnőimmel is alap, hogy egyszer én fizetek, máskor ők. Nem hiszem, hogy ha meghívsz valakit egy kávéra, és nem fizet, az a pénzedre megy. 500 forintra? Eddig csak a 200 ezres fizetés számított pénzesnek, már az az összeg is, amit összeguberálok nadrágzsebekből?
De nyugi, én fizetnék helyetted is. Sütit is kapnál.
Mordegard: férfiként én szoktam fizetni az első randin, volt nő, aki csinált nagyobb számlát, majd sosem láttam többé (megvacsoráztatta magát, majd lelépett fal indokkal), de 10 ezreset még egy sem, annak ellenére sem tudott, hogy beleférne.
Légy már férfi!
Irányítsd a randit annyira, hogy eleve Te ajánlasz helyet, innentől eleve nem ülsz be olyan helyre, ahol elpattan a tíz ezer, ha azt veszed észre, hogy a hölgy 2 percenként megiszik egy 600 forintos kávét, akkor ideje felajánlani egy másik programot, lehet sétálni egyet, beszélgetni máshol, felmenni a várba, bármi...
És ha még ez sem jön össze, akkor a tökeidet vedd elő a tőgyed helyett (amit a hölgy éppen fejni készül), kérd a számlát, fizess, és mond meg, hogy örültél a találkozásnak, mindezt az előtt, hogy a nő elérné azt a határt, amit ki tudsz fizetni (ez alatt nem azt értem, hogy a 2. kávénál már távozni kell, de azért egy 10 ezres számlát nem lehet 2 másodperc alatt összehozni)
Errol eszembe jut az oreg Gyuri bacsi aki mindig azt mondogatta, hogy az a fiu aki engem meg egy uditore se hiv meg az elso talalkozaskor, felejtsem el. :D
Soha nem kellett meg fizetnem randin(egyebkent abbol 2 alkalombol mind kapcsolat lett), termeszetesen ott volt a penztarca a kezemben , ha kell fizetni reszem, de egyik baratom sem engedte. Szamomra ez egy kedves gesztus volt reszukrol, persze nem kell tobb ezer forintra gondolni, de igenis jol esett, hogy ilyen udvariasak voltak.
Tényleg ezen akarsz bármit is leszűrni? Szerintem nem a csajt, hanem magadat minősítenéd vele. Egy átlag lány úgyis felajánlja, hogy fizet, de most komolyan: tényleg ekkora gondok okozna?
Nem várom el a barátomtól, hogy fizessen helyettem, de jól esik, ha felajánlja. A következő alkalommal úgy egyenlítek, hogy én hívom meg valamire! Ez szimplán udvariasság, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!