Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor, hogy tegyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor, hogy tegyem szóvá azt, hogyha beülünk valahova akkor közösbe fizessünk?

Figyelt kérdés

Ezt nem azért kérdezem, mert olcsó János vagyok és alig van pénzem hanem szeretnék megbízni a másikban, hogy kiszűrjem az olyan lányokat, akik érdekre mennek. Ha ő is bele fizet, akkor nyilván nem érdek miatt randizna velem, hanem magam miatt.

Szerintem nem helyes ez a 19.századi felfogás, már emancipáció van, és nálam nem fér bele ez a mindent én fizessek mentalitás. Szeretném ezt szóvá tenni valahogy, de nem szeretném, hogy olcsó Jánosnak nézzen.

Találtam egy jó videót erről. Sok igazság van benne!

[link]

2017. máj. 18. 18:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

nem muszáj ezt ilyen mereven kezelni, hogy meghívlak egy randira, és eszünk meg iszunk. harmincon felül vagyok, és egyedül akkor voltam hivatalos randin, mikor társkeresőztem. ott fura lenne másképp megoldani, mert csakis írásban nehezebb megismerni egymást, azaz kinéztek egy semleges helyet.

három ilyen alkalom volt, kettőnél nem akadtak fenn azon, hogy egy kör a tied, egy kör az enyém (és ezt nem kellett előre közölni). a harmadiknál a srác a végén elővette a bankkártyáját, és leintett, ő fizet. ő volt egyébként a leghagyományosabb felfogású - kiöltözök, randis témákról beszélgetek. nekem ez nem tetszik, kicsit zavar. nem vészes, de érzelmileg tőle éreztem magam a legtávolabb.

az élet hozta találkozók meg lehetnek fesztiválok, séták, suli után a közelben, padon, másokkal találkozás. és ezekből nem következik a fizetős dilemma.

2017. máj. 18. 21:12
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, ha elhívsz engem randizni akkor te fizetsz, nem én! Nem kell ám rögtön puccos helyre menni, el lehet menni akár piknikezni, vagy csak fagyizni sétálni közben, vagy bármi más. Ez elég sz.rrágóság szerintem. Ebből nem szűrsz le semmit, ha nekem azt mondanád hogy fizessem a kajám felét tuti nem lenne második randi. Viszont ha elvinnél piknikezni, vinnék mondjuk fröccsnek valót, vagy valami sütit sütnék. Ez egy gesztus, mint ahogy a férfiak kinyitják a nőknek az ajtót, meg előre engedik őket. Jól esik, és a normális lányok értékelik ám a törekvést.
2017. máj. 18. 21:52
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez így illetlenség. Randit félretéve, ha vkit meghívsz vhova, akkor illik neked fizetni, alapvető illemszabály.

Nem azzal fogod tudni kiszűrni, hogy pénzéhes-e, hogy fizettetsz vele, mert ha tényleg pénzéhes és hisztis, simán otthagy a francba a számlával, és ugyanúgy neked kell fizetni.

Amit tudsz tenni, az az, hogy nem drága helyre viszed... jó, nyilván nem a sarki talponállóba, de olyan helyre viszed, ahol nincsenek nagyon drága ételek-italok... ill. nem étterembe, hanem csak inni vmit (egy teát, vizet, kólát, kávét). Ha beleegyezik, nem húzza a száját, lelkes nem rendel minden szart össze-vissza, nem a legdrágább dolgokat rendeli, és a végén felajánlja, hogy ő fizet, akkor valszeg nem szarrágó. Ha meg igen, akkor úgyis eldőlt, hogy anyagias-e vagy sem.

Ill. az, hogy vki szereti, hogy első randira meghívják, mert úgy nevelték fel, meg tartja az illemszabályokat, nem azt jelenti, hogy nem bír téged meg hogy pénzre hajt...

2017. máj. 19. 10:20
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem halsz bele párszáz forintba. Ha a fiú nem ajánlja fel, hogy fizet helyettünk, azért többségünk automatikusan állja a maga részét. Ha mégsem, tessék, megvolt a szűrű. Azért nem csinálnék a helyedben magamból bohócot, hogy ezt külön jelezzem. Mindig szeretem a magam részét fizetni és arra is figyelek, hogy elsőre ne menjünk puccos helyre, ahol még a srácnak a saját számlája intézése is esetleg sok lenne. De ha valaki célozgatna rá, hogy "kisanyám, fizess magadnak", az első adandó alkalommal lelépnék onnan. Illetlen dolog, én meg nem bukom a parasztokra.

20l

2017. máj. 19. 12:41
 25/28 anonim ***** válasza:
Amikor ismerkedős szakaszban voltunk párommal, amikor ő hívott meg, ő fizetett, amikor én hívtam meg, én fizettem. Most meg ahogy esik éppen... Persze lehet mondani, hogy te aztán nem vagy olcsójános, csak hát hülyén néz ki elhívni valakit randizni, aztán meg fizettetni vele..
2017. máj. 19. 13:41
 26/28 anonim ***** válasza:

Vagy nagy szarrago vagy, vagy buta.

Azert elmenne veled randizni szerinted, hogy ingyen limonadet ihasson? Ne viccelj mar

Eszedbene jusson ilyet mondani, magadat egeted le. Es de, olcsoJani vagy mar bocs

2017. máj. 20. 10:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Na mi van soher kerdezo? Beegtel, hogy nem irsz? Igazi ratyi vagy. En ilyenen soha nem gondolkodtam. A legutobbi lannyal vegul nem lett kapcsolat, de sokszor kedveskedtem neki. A munkahelyere vittem fornettit, mikor jott hozzam rendeltem pizzat, stb Soha nem kertem penzt, hisz kedveskedtem neki. Osszejartunk egy darabig egyebkent. Az osszes kommentelonek igaza van! 29f
2017. máj. 22. 22:05
 28/28 anonim ***** válasza:
Egy tea/kávé csak belefér, ha már te hívtad meg a nőt. De elsőre csinálhatsz pénz nélkül is randit, pl. elmentek sétálni és beszélgettek közben. A videó baromság, mégis ki randizgat manapság 4-5 hónapig? Egy kapcsolatban nyilván már nem mindig a férfi fizet mindenért.
2017. máj. 22. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!