Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas férfiként sokszor ezért hajtanak a kisujjam mozdítása nélkül a 175-nél magasabb lányok? Emberek magasságának fontossága ismerkedéskor
Ok, alapból nekem is a magas lányok a zsánereim. Szeretem, vonzódom a magas nőkhöz, főleg a 180 felettiekhez.
Azt látom viszont hogy náluk szinte ha nem vagy totál idióta és béna, akkor akár szexet, akár többet nem nehéz összehozni. Volt már olyan hogy a kb 185 centis lány csókolt meg engem (!) a második randin. De általában is csak könnyebb velük.
Amikor 160-175 centis nővel ismerkedem, akkor érzem azt "normális" csajozásnak, amiben kihívás is van, el lehet benne bukni, lehet rosszul csinálni a dolgokat. Nem csak az a kérdés hogy vajon az első vagy negyedik randin szexelünk-e először.
Minderről ez jutott eszembe hogy gondolom akkor a magas nőknek nehezebb ismerkedni (mert a legtöbb nőt nem érdekli tőle kisebb vagy sokszor vele egy magas férfi sem). Ez igaz lehet? Ez az oka?
Nem vagyok a top 10%-ban lévő férfi, de azért totál szerencsétlen sem, átlagosnak tartom magam amúgy.
27/f (197 cm)
Én is így értettem, nyilván nem csettintésről van szó, de annyival könnyebb, hogy az hihetetlen. Amit írtam is csak egy kivételes példa volt. De akkor a legtöbb nő nem tud elképzelni magánál alacsonyabb férfit, a magas nőknek meg végülis kisebb a választéka?
Amúgy 150-165 körüli nők sokszor küldenek el engem is, hogy túl magas vagyok, pedig engem az sem érdekelne
*eközben én a gép előtt 196 centivel úgy, hogy sosem hajtott rám nő, pedig örülnék én is nagyon a magas lányoknak*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!