Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magas férfiként sokszor ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas férfiként sokszor ezért hajtanak a kisujjam mozdítása nélkül a 175-nél magasabb lányok? Emberek magasságának fontossága ismerkedéskor

Figyelt kérdés

Ok, alapból nekem is a magas lányok a zsánereim. Szeretem, vonzódom a magas nőkhöz, főleg a 180 felettiekhez.

Azt látom viszont hogy náluk szinte ha nem vagy totál idióta és béna, akkor akár szexet, akár többet nem nehéz összehozni. Volt már olyan hogy a kb 185 centis lány csókolt meg engem (!) a második randin. De általában is csak könnyebb velük.

Amikor 160-175 centis nővel ismerkedem, akkor érzem azt "normális" csajozásnak, amiben kihívás is van, el lehet benne bukni, lehet rosszul csinálni a dolgokat. Nem csak az a kérdés hogy vajon az első vagy negyedik randin szexelünk-e először.

Minderről ez jutott eszembe hogy gondolom akkor a magas nőknek nehezebb ismerkedni (mert a legtöbb nőt nem érdekli tőle kisebb vagy sokszor vele egy magas férfi sem). Ez igaz lehet? Ez az oka?

Nem vagyok a top 10%-ban lévő férfi, de azért totál szerencsétlen sem, átlagosnak tartom magam amúgy.

27/f (197 cm)

2017. jún. 22. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Most dicsekedsz?
2017. jún. 22. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy 180 feletti lány már adott esetben azért eléggé ki lehet éhezve, mert nagyon nehéz dolguk van a "húspiacon". Azért az nyilván túlzás, hogy egy 2m körüli pasinak egy csettintésre a karjába omlanak, de nyilván sokkal inkább hajlanak egy ilyen fickó esetében a kompromisszumra, több mindent elnéznek neki. Azért nyomulni, hódítani, udvarolni nekik is kell, csak talán nem olyan nagy elánnal, mint egy alacsonyabb pasinak - bár sokszor az ilyen esélyt sem kap.
2017. jún. 22. 17:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Én is így értettem, nyilván nem csettintésről van szó, de annyival könnyebb, hogy az hihetetlen. Amit írtam is csak egy kivételes példa volt. De akkor a legtöbb nő nem tud elképzelni magánál alacsonyabb férfit, a magas nőknek meg végülis kisebb a választéka?

Amúgy 150-165 körüli nők sokszor küldenek el engem is, hogy túl magas vagyok, pedig engem az sem érdekelne

2017. jún. 22. 18:07
 4/7 Krukutyán Levente ***** válasza:
Szerintem jól látod. Egyszerű kereslet, kínálat. Sok nő képtelen vonzódni alacsonyabb férfihez, így egy 185 cm -es nőnek, ha ő is így gondolkodik, eléggé leszűkül a választék, pláne az akik be is próbálkoznak ebből az eleve szűk halmazból.
2017. jún. 22. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

*eközben én a gép előtt 196 centivel úgy, hogy sosem hajtott rám nő, pedig örülnék én is nagyon a magas lányoknak*

2017. jún. 22. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
A nagydarab nők nem túl népszerűek a férfiak körében, ezért nyilván örülnek, ha akad valaki.
2017. jún. 22. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól látod.
2017. jún. 23. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!