Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszolválható ez így, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Most lettem egyetemista, az évfolyamon van egy lány, aki nagyon tetszik, el szeretném hívni randira. Már egy párszor beszélgettünk, szerintem én is szimpatikus vagyok neki. Gólyatáborban egy csapatban voltunk, szóval nem vagyok idegen számára. Élőben szeretném elhívni, annak a híve vagyok. Egy gond van, hogy nem tudom mikor futunk össze. Viszont jövőhét elején lesz az egész évfolyamnak közös órája. Arra gondoltam, írok neki facebookon, hogy szánjon rám 5 percet óra után és akkor el tudnám hívni. Szerintetek nagyon gáz lenne így? Mit gondoltok? 19/f2017. szept. 8. 21:34
2/13 anonim válasza:
Teljesen rendben van szerintem.
4/13 anonim válasza:
Annyit nem értek az egészben, hogy minek előtte írni neki? Ha kettesben szeretnél beszélni vele /elhívni/, akkor max. félrehívod a barátnőitől ha együtt lógnak.
5/13 anonim válasza:
Ne irj ra. Inkabb csak menj oda hozza ora elott vagy utan es beszelgess vele. Hivd meg egy kavera, de ne add elo, hogy ez nagy randi lesz, mert feszelyezo lehet.
6/13 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy az évfolyamon 300-an vagyunk. Amint vége az órának, ez a tömeg egyszerre kizúdul az ajtón, ott megtalálni egy pici lányt elég nehézkes. Biztosra akarok menni, azért írnék neki. Óra előtt ugyanez a tömeg van, nem biztos, hogy megtalálnám. Így is gáz?
2017. szept. 8. 21:46
7/13 anonim válasza:
Egyébként ha igazán phasza gyerek akarsz lenni, akkor nem hívod félre a barátnőitől, hanem itt hívod el. :)
8/13 A kérdező kommentje:
7-es nagy arc vagy! :)
2017. szept. 8. 22:24
9/13 A legrosszabb válasza:
Hallgass az #5-ösre, nem mond hülyeséget. A FB-os ráírogatást ismerkedési célzattal meg azonnal felejtsd el.
10/13 A kérdező kommentje:
Eszembe se jutna facebookon keresztül ismerkedni.
2017. szept. 8. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!