Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a nőkről, akik lefekszenek jól kinéző fiukkal de ugyanakkor meg béna fiukkal is?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy fűvel fával, de amikor lefekszik valakivel az egyszer ilyen népszerű jóképű jó testű fiú, utána meg én, aki ez a tipikus xarba se nézett kis alacsony gyökérarc.

Persze nem is csinos nőről van szó, mert azok nem adják le SOSEM a szintet ennyire, ez ilyen 30as nőci volt, akinek már sokszor mindegy, csak vki megdugja.

2017. júl. 21. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi van ma ezen az oldalon? :D
2017. júl. 21. 18:51
 2/4 Diavolino44 ***** válasza:
Egy nonek is lehet szabad szexualis etvagya, nem csak egy ferfinek, orulj neki, hogy te is bele keverdtel a joba. Ha senki nem akarna toled semmit az jobban zavarna. ;)
2017. júl. 21. 19:11
 3/4 A kérdező kommentje:

hát nagy vonalakban tőlem tényleg nem sok mindenki akar bármit is...

de mint irtam, a valamirevaló kinézetű lányok sokkal konzisztensebbek, nekik nem kell lentebb adni az elvárásaikból, mert midnig jut nekik KÖNNYEN jó pasi

aki meg ilyen átlag alatti nő, annak jobb napjain jut csak jópasi (bár sok nő azt gondolja, hogy amiért ő nőnek született, minden pasit megkaphat)...

érdekes modon sok pasi meg egyáltalán nem kell 1 nőnek sem

2017. júl. 21. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem értem. Felteszel egy kérdést (milyen nő az, aki mindenféle férfival összefekszik?), majd megválaszolod (mindegy, csak legyen valaki), aztán tovább értetlenkedsz. Most ennek mi a halál értelme van?
2017. júl. 22. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!