Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú férfiaknak jönnek be a külsőleg feltűnően jó alakú, ugyanakkor nagyon intelligens és komoly gondolkodású nők?
Óvatosan azzal a nagyon intelligens jelzővel. :D
Mit is takar az nálad pontosan?
Egyetértek az előttem szólókkal. Amikor a feltűnően jó alakú, művelt, intelligens nő számára szimpatikus férfi idő előtt lelép, akkor valószínűleg a férfi vagy külsőre, vagy belsőre nem érzi elégségesnek magát egy ilyen túlságosan is tökéletes nő mellett.
Mellesleg amúgy marha jó, amikor egyre többet olvas az ember, egyre olvasottabb, műveltebb lesz, s megállapítja saját magáról, hogy ő még mennyi mindent nem ismer a világról, mennyire butának számít...
Ezzel a problémával én is találkoztam. Attól függően, hogy hol találkozom az adott férfival változik a reakció.
Akivel a hétköznapokon találkozom, azok tisztelnek, kedvelnek, de próbálkozni egyikük sem próbálkozik. Gondolom azt hiszitek, csúnya vagy idegesítő vagyok, de nem. Még ha nem is hiszitek el. A jól kinéző és intelligens férfiak pedig sajnos sokszor szeretnének butább barátnőt, mert gondolom férfiasabbnak érzik magukat tőle. Van, akitől ezt személyesen is hallottam.
Mivel táncolok, ott is sok férfit megismerek. Na, ők bepróbálkoznak (ezért tudom, hogy nem vagyok csúnya: általában jó kiállásúak szólítanak le), de egy részük csak lefektetni akar, ami nekem nem felel meg, a másik részük meg lelécel, mikor megtudja, mit csinálok, pedig senkit nem minősítek csak foglalkozás alapján.
Így ott tartok, hogy 22 évesen a leghosszabb kapcsolatom 1 hónapos volt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!