Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehet találni egy olyan lányt, aki külsőre egyszerű, ugyanakkor a lelke mély érzelmekkel teli?
Figyelt kérdés
Aki elfogadó és szerethető, aki tudja értékelni az ajándékot, legyen az akár kicsi is.2014. nov. 30. 18:49
1/4 anonim válasza:
én pont ilyen vagyok, de viszont nem szeretem ha ajándékoznak
2/4 A kérdező kommentje:
18:59 : Szerintem fontos az ajándék, nem az érték miatt, csupán azért mert kezdetben az egy jó jele az odafigyelésnek, a törődésnek.(Persze attól függ mi az ajándék.)
2014. nov. 30. 19:16
3/4 anonim válasza:
Na hogy? Ismerkedni kell a csajokkal, azt majd megtudod, milyenek.
4/4 anonim válasza:
Szerintem úgy, hogy próbálod a célszemélyeket mélyen legbelül is feltérképezni (személyiségben) és egy idő után leesik, ki a "belül szép, kívül egyszerű" - típus. Idő kell ahhoz, hogy ezt felismerd. Nekem 1 évbe telt, hogy a belső értékei alapján kedveljek meg valakit. Sajnos manapság a legtöbb ember egyből külső alapján ítél, ritka és értékes az ilyen ember, mint Te. :)) (Megjegyzem, a legtöbb csaj ilyen srácról álmodik...szóval jó esélyeid vannak:DD) Csak járj nyitott szemmel és majd jön az a bizonyos valaki. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!