Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti összejönnétek olyan csajjal, aki a legjobb barátotok szerelme, de ugyanakkor ti is szeretitek?
Leszarom, simán felszedném. A barát jóban,rosszban barát, és a tolerancián alapszik. AZ nem barát, aki ez miatt megharagszik,mert én potenciálisan jobbnak bizonyulnék nála, ez nem az én hibám,hanem az ő sara, és ha a boldogságom útjába akarna állni, akkor eltakarítanám, és nem barát az ilyen többé! Francba az ilyen irígy emberekkel.
Most azért nem fogok lemondani a boldogságomról,hogy a barátnak legyen egy jó napja. Ne legyél muja!
Ha a legjobb barátom/barátnőm, akkor mégcsak meg sem fordulna a fejemben. Az a fiú/lány tabu, akármennyire is tetszik neked.
Kedves 14:17 a saját hozzászólásodban máris ellentmondtál magadnak.
"A barát jóban,rosszban barát,..." pontosan, ezt nagyon jól látod, de nemcsak veled szemben. Szerinted, ha mindennap kézenfogva járnál azzal a csajjal a haverod szeme láttára, ő hogy érezné magát?
"és ha a boldogságom útjába akarna állni,..." ha öszejönnél a haverod szerelmével TE pontosan ugyanezt csinálnád vele, független attól, hogy van-e esélye a csajnál...-.-" lehet, hogy egyáltalán nincs, de pont az a szép a barátságban, hogy van gerinced, és nem hagyod, hogy egy csaj közétek álljon.
17L
4 es! ez a véleményed csak addig él, amig a barátnak a nője,vagy van esélye hogy összejöjjön.Mikortól nincs esélye ,onnattól ő nem játszik, ezt tudomásul kell vennie.Onnattól nála a labda, hogy toleráljon, tolerálja, hogy a barátja boldog legyen.
Mivan,ha épp életem nőjét szalasztanám el csak azért,mert neki KIZÁRT hogy összejöjjön.Nincs miről beszélni, nem mondtam ellent ezzel.Csak tudni kell reálisan gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!