Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek a legjobb barátnőtök exével? (aki én vagyok)
Összejöttem egy lánnyal, A-val, aki végül nem volt nekem való. Rövid ideig voltunk együtt, de vele együtt megismertem a barátnőjét B-t, aki mint kiderült nagyon szimpatikus (aztán részben miatta szakítottam az exemmel).
Mikor megismerkedtem velük, nem ismertem őket, csak külsőre, igy aztán A-t választottam. B-t kellett volna.
A baj az hogy B és A folyton együtt vannak, és A-nak rosszul esett a szakítás, B pedig jó barátnője.
Ja és a kérdés: lásd fent :)
A legjobb barátnőm exe nem te vagy. :D
Nekem hála az égnek sok barátnőm van, és mind nagyon jó barátnő. Egyikre sem mondanám, hogy legjobb, mert mind egyformák a számomra.
Szóval: bizonyára fiatalok vagyok még, ha ez az állandó együtt lógás nálatok még téma. :) Ilyen esetben valóban nem a legjobb húzás, ha az exed barátnőjével kikezdesz. Szerintem ehhez idő kell, és itt nem két hétre gondolok. Sok idő.
Egyébként én hasonló helyzetben voltam. Egyik barátnőm összejött egy sráccal, majd szakítottak egy hónap után. Aztán rá másfél évre összejöttem vele én. Nálunk ebből nem volt gond, addigra már barátnőmmel nem igazán tartottuk a kapcsolatot. Végül mi is szakítottunk, és azzal a lánnyal újra barátnők lettünk. Legalább van közös témánk. ;)
24/n
Nem jönnék össze.De még az exem legjobb barátjával sem.Sem barátnő exével :/
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!