Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy 18 éves lányismerősöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 18 éves lányismerősöm akinek a nevében teszem föl a kérdést. Szóval egy 23 éves srác felajánlott neki alkalmi szexet ami izgatja a fantáziáját ugyanakkor tudja hogy nem kéne. Belemenjen-e?

Figyelt kérdés
Azért én írtam ki neki mert technikai okokból ő nem tudja... hosszú -.- Igazából én az igazamat szeretném a ti véleményeiteken keresztül bebizonyítani... vagy akár azt hogy nincsen igazam XD Ugyanis a sráccal kb nem is ismerik egymást. Mindegy, végül is nem az én dolgom de ha válaszoltok, legalább engem nem fog már basztatni ezzel úgyhogy előre is köszi szépen :)

2013. júl. 16. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne menjen bele szerintem.
2013. júl. 16. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne, ha nem akarja.
2013. júl. 16. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
dönteni tudni kellene, helyette nem fog senki, ha akarja tegye meg, ha nem akkor nem, van agya használja, mit szeretne tenni, miért ilyen nehéz?! N
2013. júl. 16. 17:42
 4/9 jozsko ***** válasza:
Oszintén egy 8 éves lány szerintem akkor szerez allkalmi szexpartnert amikor csak szeretne. Most miért menne bele egy 23 éves sráccal akinek csak annyi mersze van hogy az interneten kuldjon minden második csajnak szexuális felkérést. Ez van, szerintem az ilyen csávo biztos nem csak egy csajnak irt, és szerintem még senki nem ment el vele, miért pont o menjen???
2013. júl. 16. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se menjen bele. Oké, hogy nagykorú, és azt tesz amit akar, de később lehet megbánja, főleg, ha baba lenne belőle.
2013. júl. 16. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
ha nagyon viszket neki ott alul akkor menjen
2013. júl. 16. 22:25
 7/9 harmadik válasza:
Kellenek azok a "hibák" melyek fortélyék az embert de szerintem ez csak az ő jóga eldönteni mert így nem lesz kit okolnija a következmények miat
2013. júl. 18. 01:00
 8/9 harmadik válasza:
Formálják. A t9 néha rosszul javít
2013. júl. 18. 01:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az okos ember más kárán tanul nem a sjaátján... Nem éri meg barátnődnek lealacsonyodni oda, hogy egy akárkinek odadobja magát egy éjszakára..
2015. dec. 6. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!