Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy neten való ismerkedés során sosem találok hozzám illő lányt?
185 cm magas vagyok, vékony, de izom van rajtam, a képem jól néz ki. Nem szoktam így pontozni senkit, de engem már pontoztak lányok a képeim alapján 10/7-8-9-et mondtak rám.
Mivel jelenleg nincs túl sok szabadidőm, így kipróbáltam a netes ismerkedést, és hát akikkel eddig személyesen találkoztam, azokon rögtön láttam, hogy nem illünk össze. Volt aki legalább annyi kiló volt mint én, pedig a képei alapján nem így látszott, volt aki annyira alacsony volt hozzám képest, hogy alig bírtam lehajolni hozzá, olyan is akadt, aki alacsony és duci volt egyszerre, mondanom sem kell ,elég nevetségesen festettünk egymás mellett.
Hozzám az átlagos vagy magasabb lányok passzolnak, akik vékony testalkatúak, eddig minden lány, akivel összejöttem, pont ilyen volt. Az arc igazából nem baj, ha nem olyan szép, csak legyen a tekintetében valami, ami megfog, legyen valami vonzó a kisugárzásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!