Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy már az ismerkedés során adódnak konfliktusok attól még belevágtok a párkapcsolatba?
Háááát annyira azért nem. Már az első-második randin konfliktus? Az nem sok jót vetít előre.
Én maradok a "a hasonló a hasonlóval" gondolatnál.
Mi a fenének?! Van nekem elég bajom így is.
A randi arra való, hogy kiderüljön, mennyire illünk össze. Ha a második-harmadik randin ez van, azt hagyni kell a francba.
Attól függ mi az. Nekünk a kapcsolat egy 200km-es távval indult és egy fél évre elhúzódó betegséggel, ami potencia zavarokat okozott nála. Szerintem elég hardcore kezdés volt, de valahogy túléltük és már három éve együtt.
De ha valami súlyos, az értékrendemmel ütköző gond lenne, akkor nem mennék bele.
Hát, olyan esetben, amiket te írtál, nem.
De nekünk párommal nehezen indult a solog. Leginkább kommunikációs gondok miatt. Aztán megtaláltuk a megfelelő csatornát, vagy hogy is mondjam. Eltelt azóta egy év, semmi komolyabb összeveszésünk nem volt. Tökéletesen megértjük egymást, teljesen hasonlóak vagyunk, és legfőkébb boldogok. Nem bánom, hogy vele nem adtam fel az első negatív jelre.
Én - a helyedben - kikérném szakember tanácsát, mert lehet, hogy benned van a hiba. Nem biztos, hogy mindig neked van igazad, és lehet, hogy aztán helyreállna minden.
S ha nem is jönne rendbe, és nem hibáztál, akkor is megtettél mindent a kapcsolatodért, még, ha nem is jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!