Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lánnyal találkoztam, aki az életem során ő passzolt volna a legjobban hozzám, nagyon kedvelem őt, de nem akar velem kapcsolatot. Mit tehetnék?
ELhívtam egy találkozóra, beszélgettünk, sétáltunk, majd később utólag közölte, hogy nem szeretne kapcsolatot velem.
Azóta nem is beszélünk, ő is megváltozott, én se szeretnék, mert nem látom értelmét, meg csak a sebet szaggatnám fel.
Pedig tényleg annyira tetszett a lány, hogy hihetetlen. Nem plázacica, még mielőtt jön a kérdés, normális lány, de nagyon közel állt a gondolkodásmódja, a szellemisége, eddig nálam ő volt a befutó, de hát nem velem.
Mit lehetne tenni? Nem beszélek vele, azért olykor rámtör, hogy milyen rossz érzés, hogy nem vagyok jó neki, sz*rnak érzem magam.
26 vagyok, és már sok ilyen randi volt, ami nem jött össze, viszont most volt az a lány, aki tényleg mindenben passzolt.
Türelem, nálam a korom miatt se lehet szó.
Régóta volt barátnőm, vele se tartott soáig, szex nem volt, szűz vagyok. Nem görcsölök kivűl rá a problémára, bár zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!