Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legbunkóbb dolog, amit elszenvedtél életed során? Akár extől, baráttól/barátnőtől, stb?
Felrekurt a barátnőm az én ágyamban az én haverommal és megittak közben a soromet.
A lányt nem bánom mert benne volt a k**vavér. A sör volt itt a bunkosag
' Az általad elküldeni kívánt szavak/
mondatok fennakadtak automata
trágárságszűrőnkön! Moderátoraink meg
fogják vizsgálni korábbi és ezutáni
hozzászólásaidat, indokolt esetben a
hozzáférésed letiltják. Kérjük, vedd
figyelembe a szabályainkat és azoknak
megfelelően használd az oldalt!' pedig csak 1mondatot irtam le. szerintem nyertem :DD
Ilyen téren az egyik "ex" volt a nyerő.
Már épp szétmenőben voltunk,amikor küldött egy levelet,amiben annyiszor és úgy rúgott belém,ahogy csak tudott.
Csakhogy én nem olyan vagyok,aki ilyenkor elkezdene vagdalkozni.
Megköszöntem mindent,sok jót kívántam neki és elköszöntem.
Aztán elmondta,hogy azért volt,mert azt hitte,hogy 1-2 leírt mondatommal neki üzentem,mert figyelte,hogy miket írok neten.
Elmondtam,hogy nem,aztán bocsánat kért és mondta,hogy reméli,hogy azért nem gondolom dilisnek.
Ááá,deeehoooogyiiiis :D
Évfordulónkon vettem egy tokaji asszút a barátomnak. Sajnos nem voltam valami gazdag akkoriban, ő elhívott a város legdrágább éttermében és én nem akartam ezt valami 1000 ft értékű dologgal viszonozni (mert ennyi pénzem volt össz-vissz). Szóval kunyiztam a mamámtól pénzt egy nagyon finom tokajira, mert szereti a fehér borokat.
Mikor odaadtam neki, akkor azt mondta, hogy ő kitette a lelkét is értem én magam ajándékom meg ezzel a borral? (mert a száraz borokat kedvelte a tokaji meg édes volt)
Annyira sírtam, mert nem gondoltam, hogy ez lesz belőle, azt hittem szereti a tokajit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!