Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legbunkóbb dolog, amit elszenvedtél életed során? Akár extől, baráttól/barátnőtől, stb?
Szintén az egyik ex...
Szakítás után még voltam olyan hülye, hogy lefeküdtem vele (miközben nonstop megcsalt, és akkor már megvolt az új barátnője, csak én ezeket akkor még nem tudtam.)
$z0pás közben megszólalt "Csináld csak, úgyis csak erre vagy jó, hogy a fa$zomat $z0pjad...."
Ez megmaradt, bár nem ez volt az egyetlen ilyen jellegű, szerencsére a többit nagyjából elfelejtettem....
12, legalább ráharaptál?
Nálam azt játszotta el az exem, hogy egy hónapban van 3 hét eltéréssel a névnapom és a szülinapom, névnapomra nem vett semmit, kérdeztem, miért. Azt mondta, úgy gondolta, majd szülinapomra. Eljött a szülinapom, nem vett semmit. Azt mondta, de hát már névnapomkor megbeszéltük, és elvettem tőle a kedvét, hogy vegyen bármit is.
Mostani barátnőm...... Elhitette vele a barátnője hogy megfektettem, ezért beleharapott a farkamba erősen és vagy két percig úgy is tartotta.... Pont amikor elmentem! Nem viccelek, sírtam. Azonkívül hogy piszkosul fájt, iszonyatoan megalázónak éreztem, főleg hogy pont akkor harapott, amikor a legkiszolgáltatottabb voltam.
Azután sikerült megbeszélnünk a dolgokat, mert szeretem és ő is engem, de ez nem változtat a tényen hogy nem tudok elélvezni a szájától többé:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!