Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy iszonyat szerettétek egymást, de több sebböl vérzett a dolog, és hatalmas dilemmába kerültetek?

Figyelt kérdés

A távolság volt az elsö ellenségünk, és sorolhatnám. De hiába lett vége 3 év után, mindig keressük egymást. Mi lenne a jó döntés, egyáltalán,hogy lehet lemondani a szerelmedröl?

Ekkora dilemmában még életemben nem voltam. Gyakorlatilag tönkrementünk egymás hiányától, de imádtuk és imádjuk egymást.

Kérlek elsösorban olyanok irjanak akik át tudják ezt érezni. Köszönöm!

2014. jan. 20. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, bár nem távolság miatt, hanem korkülönbség miatt. De a szerelem nyert :)

A távolságot miért nem lehet megoldani? Főleg, ha ennyire nagy a szerelem.

2014. jan. 20. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom de ha igazán szeretnétek egymást áldozatot hoznátok és össze költöznétek,már rég fél év után.Így nem hangzik annyira nagy szerelemnek,talán csak egyoldalúnak a dolog.
2014. jan. 20. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
A jó döntés az lenne,ha közelebb lennétek egymáshoz,vagy összeköltöznétek.Így lehet mondogatni,hogy ennyire meg annyira szeretitek egymást,tenni is kell érte.Megismerni egymást lakva,vagy napi szinten.
2014. jan. 20. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok?

Igaza van a többi válaszolónak, valahogy el kell intéznetek, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, vagy összeköltözzetek. Ha tényleg ennyire imádjátok egymást, és csak rajtatok kívülálló okok miatt "teszitek tönkre magatokat", akkor bizony cselekedni kell, nem egy helyben szenvedni.

Lehet, hogy gyakrabban találkozva/összeköltözve nem is jönnétek ki olyan jól egymással. Ezt jó lenne kideríteni, és nem éveket pazarolni az éveitekből erre a "kapcsolatra".

Ha túl fiatalok vagytok, és ezért nem megy az összeköltözés, akkor meg vagy szakítsátok meg a kapcsolatot, vagy döntsétek el, hogy folytatjátok, és kitűztök egy időpontot az összeköltözésre (pl suli befejezése után, stb).

Mennyi a távolság? Az sem mindegy, hogy 100 km-re lakik, vagy egy másik földrészen... milyen gyakran találkoztok?

2014. jan. 20. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen, az első szerelmemmel. Mi leküzdöttük végül a távolságot is. Aztán még rosszabb lett, mert kiderült, hogy egyáltalán nem tudunk együtt élni, teljesen más az életvitelünk, az jövőről alkotott elképzeléseink. Még egy darabig kínoztuk magunkat és egymást, néha külön mentünk, néha visszajött. Végül annyira kikészültünk, hogy feladtuk.

Mint kiderült később, a lehető legjobb döntés volt, mert így megismerhettem a férjem, a második, de a legnagyobb szerelmem, ami igazi boldogságot hozott és hoz azóta is az életemben.

2014. jan. 20. 15:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindketten huszonévesek vagyunk, és kb 300km a távolság. De nem is ez a nagyobb gond. Több probléma is van,pl az ö környezete keményen befolyásolja a kapcsolatunkat. Ö olyan,hogy meg akar felelni, és a támadást nagyon nehezen viseli. Elköltözni nem tud, mert apjával gondok vannak ami miatt az anyját nem hagyja ott. Én nem tudok menni, mert nekem az itteni családom ami visszahúzó erö. Egyébként szinte minden hétvégén találkoztunk, szóval meg tudtuk azért ismerni egymást. De a köztes idö nagyon nehéz volt amikor nem voltunk együtt. Igy nagyjából ennyi. De tényleg ha nem szerettük volna egymást, már rég nem tartanánk fent. Kb 1000x szakitottunk, elméletben...
2014. jan. 21. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!