Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Nektek mi esik jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek mi esik jól egy nőtől, az ismerkedés során?

Figyelt kérdés
Pontosabban az érdekelne, hogy nekünk, nőknek hogyan kell elnyerni egy férfi szívét? Ugyebár a férfiak csokoládét, virágot és apróságokat vesznek mikor udvarolnak. De egy nő, mivel kedveskedhet? Nem ezen múlnak a komoly dolgok, de mi az a plusz, ami segíthet?

2016. nov. 28. 19:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Egyenes kommunikáció, őszinte érdeklődés, jókat főzöl nekem néha, te is szervezel prgramokat, nem csak én, ilyesmik. :) Nyilván a dolog sava-borsát a kölcsönös szimpátia adja. Ha az nincs meg, akkor hiába minden erőfeszítés.
2016. nov. 28. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
Valamit katyvasztani kell a disznóknak. Ha te is pénzt költesz rájuk, leesik a farkuk.
2016. nov. 28. 19:12
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
#1-nek igaza van, még akkor is, ha láthatóan pár ezekre képtelen nő lepontozta.
2016. nov. 28. 19:22
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Nekem a főzéssel van bajom. A többi nyilván alap és kölcsönös.
2016. nov. 28. 19:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is jól főzök férfiként, nem hinném, hogy hatalmas dolog lenne egy nőnek is főznie :P
2016. nov. 28. 19:25
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

"Én is jól főzök férfiként, nem hinném, hogy hatalmas dolog lenne egy nőnek is főznie"

Itt pont ez a baj, hogy nemekre bontod le. A férfiakban nincs valami velük született averzió a főzéssel kapcsolatban, ahogy a nőkben sincs meg a főzés szeretete.

Tehát nincs értelme a "férfi/nő létére" kifejezés.

Én egyszerűen azért nem főzök, mert unalmas. Próbáltam, többször is, ehetetlen, és borzalmasan unalmas. Időrablás. Én egy olyan EMBER vagyok, akit nem érdekel a főzés.

Ez olyan, mintha elvárnám tőled, hogy más legyen a kedvenc filmed vagy zenéd, mint ami igazán tetszik.

2016. nov. 28. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
*kifejezésnek
2016. nov. 28. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Értelek.
2016. nov. 28. 20:44
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
én már annak is örülnék, ha önszántából küldene egy sms-t vagy fölhívna. Bár túl sokat várok el tudom!
2016. nov. 28. 20:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Megkínál sajttal. Nagyon szeretem a sajtot.
2016. nov. 28. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!