Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan embert komolyan venni több hetes ismerkedés alatt, aki ennyi idő után sem engedi, hogy jobban megismerd a valódi természetes énjét, életmódját, gondolatait?
Figyelt kérdés
Legtöbbször azt tapasztaltam ilyen férfiakkal, hogy annak ellenére, hogy full-ra dícsérnek sokáig, ez csak egy eljátszott szerep, amelyen belül ő lazán megengedi magának azt, hogy akkor vegyen engem elő (akkor jelentkezzen), amikor neki jó, amikor magányos, illetve a velem való foglalkozással kapcsolatos ígéreteit se tartsa be, naív szemekkel kérdezve, hogy "van valami gond?".
Csak ezeket a helyzeteket és ok-okozatot szeretném magamban helyretenni. Köszönöm előre is :) 28N
2017. szept. 11. 10:48
1/5 anonim válasza:
Részletezhetted volna kicsit. Így általánosságban azt mondom, nem érdemes.
2/5 anonim válasza:
Férfiként mondom, hogy amelyik full-ra dícsér, az csak egy nyámnyila t**etlen balfék, hízeleg. Az ilyeneket jó messziről kerüld. Ezekne tartása sincs egyrészt, meg nem is lesz határozott véleményük, csak neked kedveskednek, úgymond nyalnak be.
4/5 anonim válasza:
"akkor vegyen engem elő (akkor jelentkezzen), amikor neki jó"
Ezután még kérdés, hogy foglalkozz-e egy ilyen emberreel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!