Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes lányok milyen helyekre jártok kikapcsolódni?
Természetes férfi vagyok. Idáig csak természetes lányokkal tudtam párkapcsolatot létesíteni.
Békés megyéből származom, Szegeden tanultam és jelenleg Budapesten dolgozom mint programozó. Nem vagyok csúnya egészséges vadász ösztönnel rendelkezem. Baráti köröm szanaszét van világban. Így Budapesten nagyon ritkán tudok elmenni szórakozni. Nagyon kevés embert ismerek, főleg munkatársak velük nem nagyon lehet elmenni sehová(tipikus kockák). Ha úgy jön ki lépés van bátorságom leszólítani titeket.
Természetes lányok és fiúk?:) Mi a másik csoport? A mesterséges?
Mindenesetre én Margitszigetre mennék, ott rengeteg a nyitott fiatal, csoportokba verődve pipázgatnak a fűben. Nyáron éjszaka is kint vannak, vidámak, van is bennük egy kis pia, és nem hinném, hogy rossz néven vennék, ha nagy lazán odamennél hozzájuk, hogy csatlakozhatsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!