Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a baj a "természetes" lányokkal?
Manapság a fiúk többsége olyan lányokkal jár akik agyon vannak sminkelve és kihívóan öltözködnek. Játsszák a nagymenőt közben meg tök kétszínűek. Legfőbb található helyük: a népszerű bulik, partik.
Mi a baj az olyan lányokkal akik normálisak? Nem a bulik érdeklik, normálisak és kedvesek. Lehet hogy nem a legfeltűnőbbek, de ők is csinosak tudnak lenni annak ellenére hogy nincs rajtuk smink vagy csak egy kevés. Ők is tudnak viccesek lenni és nem csak a szobájukban gubbasztanak a facebookon, hanem a szabadba is kijárnak.Van önálló véleményük és nem a másikat "majmolják".
Sok fiú panaszkodik hogy nincs normális nő, pedig sok van! Csak ti nem veszitek észre!
Előre is elnézést, senkit nem akartam megsérteni, ez csak arra a bizonyos rétegre szól, akik úgy viselkednek, mint egy pics@.
tudod ezek a lányok ugymond "el vannak bújva" vagy van egy magas vastag fal előttük amin nehéz áttörni, a kritikájuk, a bizalmatlanságuk, és kezdeményezetlenségük, és a nem viszonzott jelek miatt...
Amúgy szerintem ez valamilyen szinten megint általánosítás..mert sok olyat ismerek aki nem ilyenekkel jár!
1.
15-23? ugyanmár..manapság 12-30 -.-
3.
Igaz, ahogy az exemre gondolok, tényleg belefér bőven az a 30-as határ. :(
# 4-es!
23F vagyok, ez lemaradt.
Hát én nem is írtam kort...
Amúgy sok "természetes" lányt ismerek és nem zárkózottak!
Csak a sznobok/népszerűek/nagyképűek lealacsonyítják őket.
Lehet hogy megcsappan az önbizalmuk de csak mert ők is emberek.
Mondjuk én lesz*szom ki mit mond XD Csak azok véleménye számít akik fontosak!
Köszönöm a válaszokat! :)
Én szó szerint rühellem a sminkelt, bulizós, facebook p*csákat, de ha kimegyek a szabadba(mit is jelent ez amúgy?), ugyan ezekkel találkozom.
Legyetek szívesek rakjatok fel mondjuk zöld karszalagot, úgy könnyebb lesz... :)
17/f
Természetes lányok is tetszenek a fasziknak.
természetes -nem egyenlő- dagadt, ronda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!