Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a baj a "természetes" lányokkal?
Manapság a fiúk többsége olyan lányokkal jár akik agyon vannak sminkelve és kihívóan öltözködnek. Játsszák a nagymenőt közben meg tök kétszínűek. Legfőbb található helyük: a népszerű bulik, partik.
Mi a baj az olyan lányokkal akik normálisak? Nem a bulik érdeklik, normálisak és kedvesek. Lehet hogy nem a legfeltűnőbbek, de ők is csinosak tudnak lenni annak ellenére hogy nincs rajtuk smink vagy csak egy kevés. Ők is tudnak viccesek lenni és nem csak a szobájukban gubbasztanak a facebookon, hanem a szabadba is kijárnak.Van önálló véleményük és nem a másikat "majmolják".
Sok fiú panaszkodik hogy nincs normális nő, pedig sok van! Csak ti nem veszitek észre!
Előre is elnézést, senkit nem akartam megsérteni, ez csak arra a bizonyos rétegre szól, akik úgy viselkednek, mint egy pics@.
Hát sok sikert neked!
Én szurkolok! :D
Aztán rendes légy azzal a lánnyal! Megérdemli!
Szerintem az a baj, hogy ezek a díszp*csák teljesen elnyomják őket, de lehet hogy nem ez a legjobb megfogalmazás.
Felmerült bennem az is, hogy a normális lányokban már sok az előítélet, mert ugyebár megkörnyékezik őket olyan pasik is(ráadásul gondolom nem kevés) akiket nem a normálisságuk érdekel hanem a testük(remélem mindenkinek lejött hogy mire gondoltam) ezzel viszont alaposan megnehezítik a mindenféle hátsó szándék nélküli pasik dolgát...
Nekem nem pálya ez 'dugd meg és fuss' dolog, ami akkora divat a korosztályomban, nekem 'sajnos' még van értékrendem. Ebből jön, hogy az ilyesfajta nőlényeket inkább mellőzöm, vagy ha netán ők találnak meg engem, élből elhajtom.
Egyébként kérdező jó helyen tetted fel a kérdést ha l@szarod ki mit mond, és csak azok véleménye számít akik fontosak :)
(nem komolyan venniii, én is így vagyok vele :) )
18/F
Én az ilyen "díszp*csák" véleményét sz*rom le :D
A segítő kész emberekét nem!
ma 18:51 vagyok!
Rendes leszek ám!
Egyébként ő is meglepően rendes,és őszinte,kedves,szórakoztató partner. Nem taktikázik,mint a legtöbb lány,tisztán játszik. Vidéki lány egyébként, és a személyiségével fogott meg, annak pedig külön örülök,h természetes. Nálam ugyan nem ez a legfontosabb szempont,de mindenképp jó pontnak számít,pláne h minden smink meg egy pipere cucc nélkül is gyönyörűen néz ki. Az a szerencsém,h ebben a giccsekre épülő világban nem nagyon veszik észre mások h ő ilyen jó nő, így alig vannak vetélytársaim. Jaj,le sem tudom írni mennyire örülök,h megtaláltam.
18:51! Hogy és hol találtad meg?
Kérdező! pedig kevés van belőletek, sajnos...
Nem bujkálunk mi sehol ;)
De nem is kiáltozunk, hogy "itt" vagyunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!