Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi a baj a "természetes"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a baj a "természetes" lányokkal?

Figyelt kérdés

Manapság a fiúk többsége olyan lányokkal jár akik agyon vannak sminkelve és kihívóan öltözködnek. Játsszák a nagymenőt közben meg tök kétszínűek. Legfőbb található helyük: a népszerű bulik, partik.

Mi a baj az olyan lányokkal akik normálisak? Nem a bulik érdeklik, normálisak és kedvesek. Lehet hogy nem a legfeltűnőbbek, de ők is csinosak tudnak lenni annak ellenére hogy nincs rajtuk smink vagy csak egy kevés. Ők is tudnak viccesek lenni és nem csak a szobájukban gubbasztanak a facebookon, hanem a szabadba is kijárnak.Van önálló véleményük és nem a másikat "majmolják".

Sok fiú panaszkodik hogy nincs normális nő, pedig sok van! Csak ti nem veszitek észre!

Előre is elnézést, senkit nem akartam megsérteni, ez csak arra a bizonyos rétegre szól, akik úgy viselkednek, mint egy pics@.

2012. ápr. 19. 18:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

18:51 vagyok! A lány pedig az évfolyamtársam az egyetemen,

egyébként talán ő az egyetlen természetes szépség az évfolyamon...

2012. ápr. 20. 19:03
 22/29 anonim ***** válasza:
Jó, nem azt mondtam, hogy kiáltozni kell:D Csak kérdezem, hogy merre vagytok fellelhetőek:) Mert az utcán nem tudhatom, hogy ki milyen. A szórakozóhelyek meg kapásból elvetve. Nos?;)
2012. ápr. 20. 19:32
 23/29 anonim ***** válasza:

Ez érdekes kérdés, az én életemben is aktuális. Én a természetesség híve vagyok. A barátom eddig kizárólag az agyonfestett, tűsarkokon tipegő nőket volt hajlandó emberszámba venni. Amióta találkoztunk, képtelen szabadulni tőlem, azt mondta, hogy többször is szakítani akart, de nem volt rá képes, olyan hatással vagyok rá. Eleinte persze mindig kritizált, hogy szőkítsem ki a hajam (nem festeném be soha, természetes aranybarna színe van), hordjak tűsarkút (hordok én magasat, csak éppen ízléssel), legyek ilyen-olyan-amolyan. Aztán rájött, hogy én így vagyok jó, ahogy vagyok, mert mellettem nyugodt lehet, mert nem játszom az agyam, mert velem bármiről tud beszélgetni, nem hisztizek, mellettem szabad lehet, mehet a haverokkal sörözni, sportolni. Megvan a saját életünk, de együtt is nagyon jók vagyunk, mintha egymásból lettünk volna kiszakítva.

Szóval hajrá természetes lányok!!! :)

2012. ápr. 21. 20:50
 24/29 anonim ***** válasza:
én csak a természetes lányok közül válogatok.
2012. ápr. 23. 09:51
 25/29 anonim ***** válasza:
Már nem azért de ezt a csúnya csajok szoktak írni, meg siránkozni, hogy nincs olyan jajj. Aki szép és megnyerő az smink nélkül is szép és megnyerő.
2012. ápr. 29. 20:14
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt emberfüggő.. Általában az ember társaságát keresi amilyen ő maga. Egy bulizós kötetlenséget és alkalmi szexet hajkurászó fickó jó hogy a hasonló adottságú csajoknál próbálkozik.

Én például szeretek bulizni, mértékkel de mivel komoly kapcsolatot szeretnék és rendes kedves megbízható lányt, az ilyen diszp+csákat messziről elkerülöm. :)

25/f

2012. ápr. 29. 20:19
 27/29 A kérdező kommentje:

Hát nem egészen volt magyar a mondat de nagyjából értettem :P

Igazából itt nem rólam van szó :D

Csak rengeteget olvasom itt hogy normális lány... De sokan nem veszik őket észre. Most vagy kamu hogy "természetes" lány kell vagy én már nem értem :/

A barátnőim siránkoznak, pedig egyáltalán nem csúnyák...

Nekem van önbizalmam :D Nem tartom magam nagy szépségnek de csúnya sem vagyok!

2012. ápr. 29. 20:22
 28/29 anonim ***** válasza:

Igen látom az "olyan" szó lemaradt a mondatból, mert menet közben töröltem más gondolatot és az is vele ment véletlenül a levesbe :)

Értem, hát sajnos gyakori ez mostanság nemektől függetlenül. Csak az az igazság hogy sok ember inkább másokat hibáztat a körülményeket ahelyett hogy mélyen magukba néznének. Jól látod az önbizalomról van itt szó. Amíg valaki nem hisz önmagában nem igen lesz saját élete. És párja sem. Hogy bízzon valaki a másikban ha az saját magában sem hisz? Éppen ezért ezek az emberek akkor teszik meg az első és egyben a legfontosabb lépést is, ha magukkal kezdenek el foglalkozni, a körülmények okolása helyett. Erő kell hit és kitartás.

2012. ápr. 29. 22:24
 29/29 marcika9402 válasza:

a normális fiúk normális lányt szeretnének, és így fordítva.. de nemsokszor alakúl így a dolog, a normális lányok nemveszik észre a normális pasikat, és futnak a szépfiuk után, a normális fiúk pedig csorgatják a nyálukat az agyonsminkelt plázacicákra, akik naponta teszik ki a bikinibepucsítós képeket face-re csak azért h csorgassák a fiuk a nyálukat rá.. nekem minden álmom egy természetes normális lány, csak énse nagyon találok ilyet, és veszem észre. ez genetika.

18/F

2012. máj. 8. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!