Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék meg egyedülálló, humorérzékkel megáldott, szexéhes, igazán imádnivaló tetszetős külsejű, de mégis természetes szépségű lányokkal?
Figyelt kérdés
:DD2012. máj. 4. 22:25
4/23 anonim válasza:
Nem gondolod,hogy ez kicsit sok elvárás egyszerre?
Én is írhatnék ilyen listát,hogy hol ismerkedhetnék 190 feletti,barna hajú,szemű,borostás,lazán csípkelődős humorú,felsőfokú végzettségű,vizslakutyás,főzni tudó,három nyelven beszélő egyedekkel?
Ugye,hogy sok?
5/23 ASOT válasza:
paff a bűvös sárkány....
kérdezd őt ő tudja!
6/23 A kérdező kommentje:
Elég ha szexéhes, a többi csak bónuszpont! :DD
2012. máj. 4. 22:33
7/23 anonim válasza:
én a magam részéről egyedülálló vagyok, szerintem a humorommal sincsa nagy gond, szexéhes max. P.É. alatt vagyok, de ronda vagyok, mint a bűn. gyakorikérdések-társkereső lezárva. na figyi: nyitott szemmel kell járni, sokfelé. suli/munkahely, bulik (a barátok házibulijait értem ezalatt főleg) sok jó alkalmat kínálnak. és bátornak kell lenned, de figyelj a jelzésekre: ha valahol meglátsz egy helyes csajt, először nézd egy picit, és várd meg, amíg visszanéz. ha visszanév, mosolyogj rá. ha visszamosolyog: szabad a pálya, menj oda beszélgetni. ha gyorsan elkapja a pillantását: próbálkozz még párszor, majd uténa menj oda hozzá. ha közömbösen visszabambul: felejtős. ha miközben rádnéz, a karja össze van fonfa, és elfordul, az az elutasítás jele (kivéve, ha szemkapkodós, mert akkor a félénkégé is akár). ha a kezeit maga mellé engedi, felsőtestével feléd fordul: ismét szabad a pálya. és így kizártuk azokat, akik vagy nem akarnak veled ismerkedni, vagy foglaltak.
8/23 ASOT válasza:
akkor írd azt h szűz vagy és dugni akarsz....
10/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már szűz, de egy kis testmozgás jó lenne már egy cuki cicával. :DD
2012. máj. 4. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!