Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék meg egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék meg egyedülálló, humorérzékkel megáldott, szexéhes, igazán imádnivaló tetszetős külsejű, de mégis természetes szépségű lányokkal?

Figyelt kérdés
:DD

2012. máj. 4. 22:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
álmodban
2012. máj. 4. 22:42
 12/23 anonim ***** válasza:
" 190 feletti,barna hajú,szemű,borostás,lazán csípkelődős humorú,felsőfokú végzettségű,vizslakutyás,főzni tudó,három nyelven beszélő egyed" Barna szem-barna haj, csak 180, borosta, humor, labradorom lesz nyár végén, szeretek főzni, felső fokú végzettség felé tartok, három nyelv ha a magyar is számít, még nem anyanyelvi szinten de az lenne a cél :) szóval ezek se lehetetlen igények, biztos találsz párt te is :) 17F
2012. máj. 4. 22:47
 13/23 anonim ***** válasza:
Persze,nyilván,csak nem biztos annak az egyednek meg olyan igényei lesznek,aminek én megfelelek:))))
2012. máj. 4. 22:54
 14/23 anonim ***** válasza:
szerintem ezt te se gondolhattad komolyan....
2012. máj. 4. 22:58
 15/23 anonim ***** válasza:
Első lépés hogy szexéhes és egyedülálló mellett tetszetős külsejű és mégis természetes szépségű legyél. Akkor aztán mindenhol, elhiheted.
2012. máj. 4. 23:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. bárhol.
2012. máj. 5. 01:06
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mégy a főutcán, a lámpáknál balfa fordulsz, a harmadik keresztutca srégen jobbra. Ott addig mégy, amig meglátod az egyedülálló lányokat, akik szexéhesen , humorérzékkel megáldva, igazán imádnivaló természetes szépséggel csak rád várnak. Ha tulmentél, akkor egy kicsit tolass vissza.
2012. máj. 5. 12:35
 18/23 anonim ***** válasza:
Ott ahol a tenger hupikéééék...
2012. máj. 6. 16:48
 19/23 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik, amikor ezt az értelmetlen kérdést kitettem eléggé optimista voltam.

Ma már tudom, nincsenek ilyen lányok, sőt már nem is érdekeltek, hagyjatok békén lányok, jobb lesz nélkületek élnem!

2012. máj. 6. 17:46
 20/23 anonim ***** válasza:
óóh..a mazohista és önfeláldozó:D
2012. máj. 14. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!