Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak olyan lányok, akik nem csúnyák, de mégis szerethiányosak és nincs párjuk már jó ideje? Az ilyen lányokkal mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 19:20
2/12 anonim válasza:
Mondjuk belső tényezők? Pl önzőek, buták, egyszerűek stb. A másik pedig, hogy attól még, hogy valaki nem kifejezetten csúnya, még nem lesz egyből szem előtt. Lehet, hogy túlságosan elszigeteli magát, zárkózott stb stb stb. Annyi,de annyi oka lehet...
3/12 anonim válasza:
én ilyen vagyok. probléma? nem találok megfelelő férfit. nagyrészük vagy buta,vagy nem az esetem, vagy foglalt, vagy gyerekes.
4/12 anonim válasza:
én ilyen vagyok
hogy mi a probléma
- önbizalomhiány
- zárkózottság
5/12 anonim válasza:
Érdekes dolog ,hogy 2 en írták h ilyenek .
Figyelmetekbe ajánlanám a kérdés elolvasását "akik nem csúnyák" mert nekem eléggé paradoxonnak tűnik ,hogy ti szépnek (vagyis nem csúnyának) tartjátok magatokat mégis azt meritek magatokról mondani ,hogy önbizalomhianyosak vagytok?!?!?! DAFUK
6/12 anonim válasza:
az átlagos már csúnyának számít?....jó tudni
7/12 anonim válasza:
magamra ismertem. ezt én is szeretném tudni.
8/12 anonim válasza:
zárkózottság, vagy lehet nem tudja mit akar, sír az exe után aki megunta azt kidobta, nem úgy néz ki ahogyan igazából szeretne és ez frusztrálja keményen és még vagy 1 millió dolog de ezek a legjellemzőbbek
9/12 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok (csak h pontos legyek, mert ez egyeseknek fontos: "átlagos" vagyok külsőre) és azért nincs senkim, mert egyszerűen nem találok megfelelő pasit. A környezetemben a barátnő=szexpartner, semmi több. A maradék kivétel meg foglalt. Ennyi.
10/12 anonim válasza:
Még ha érdeklődnek is irántuk nem egy nem kettő férfi akkor is az után ácsingóznak akinek pont nem kellenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!