Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek vannak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vannak olyan lányok, akik nem csúnyák, de mégis szerethiányosak és nincs párjuk már jó ideje? Az ilyen lányokkal mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 22. 19:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
h farkuk van.
2012. ápr. 22. 19:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk belső tényezők? Pl önzőek, buták, egyszerűek stb. A másik pedig, hogy attól még, hogy valaki nem kifejezetten csúnya, még nem lesz egyből szem előtt. Lehet, hogy túlságosan elszigeteli magát, zárkózott stb stb stb. Annyi,de annyi oka lehet...
2012. ápr. 22. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok. probléma? nem találok megfelelő férfit. nagyrészük vagy buta,vagy nem az esetem, vagy foglalt, vagy gyerekes.
2012. ápr. 22. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:

én ilyen vagyok

hogy mi a probléma

- önbizalomhiány

- zárkózottság

2012. ápr. 22. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog ,hogy 2 en írták h ilyenek .

Figyelmetekbe ajánlanám a kérdés elolvasását "akik nem csúnyák" mert nekem eléggé paradoxonnak tűnik ,hogy ti szépnek (vagyis nem csúnyának) tartjátok magatokat mégis azt meritek magatokról mondani ,hogy önbizalomhianyosak vagytok?!?!?! DAFUK

2012. ápr. 22. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:
az átlagos már csúnyának számít?....jó tudni
2012. ápr. 22. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
magamra ismertem. ezt én is szeretném tudni.
2012. ápr. 22. 19:48
 8/12 anonim ***** válasza:
zárkózottság, vagy lehet nem tudja mit akar, sír az exe után aki megunta azt kidobta, nem úgy néz ki ahogyan igazából szeretne és ez frusztrálja keményen és még vagy 1 millió dolog de ezek a legjellemzőbbek
2012. ápr. 22. 19:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok (csak h pontos legyek, mert ez egyeseknek fontos: "átlagos" vagyok külsőre) és azért nincs senkim, mert egyszerűen nem találok megfelelő pasit. A környezetemben a barátnő=szexpartner, semmi több. A maradék kivétel meg foglalt. Ennyi.
2012. ápr. 22. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Még ha érdeklődnek is irántuk nem egy nem kettő férfi akkor is az után ácsingóznak akinek pont nem kellenek!
2012. ápr. 22. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!