Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha a párotok arcán vagy nyakán lenne egy cannabis levél tetoválás?
Az arc és a nyak bőrén torzul el először, aztán nők esetén a mell és has, combok és fenék.
Alkar, váll, lapocka, vádli, a hát nagyrésze, mellkas és has férfiak esetében csak extrém esetben (80 kiló hízás, fogyás pl.) torzul.
Kézfejen, ujjakon pedig kikopik.
Én 16-18 éves korom között szerettem volna tetováltatni, számomra sokat jelentő motívumokat. Végül nem csináltattam meg, és iszonyúan örülök neki, mert hiába gondoltam azt, hogy hú ezt sose bánnám meg... de igen. Nagyon sokat változtam azóta, már 20 éves koromra is sokat változtam az akkori felfogásomhoz képest.
Nekem volt füves párom, persze nem úgy ismertem meg, hogy ezt reklámozta. Sok évet voltam vele, és nagyon szerettem, de ha az első randira úgy jön, hogy a fején/nyakán, de akár lábán, bárhol egy ilyen tetoválást látok, hát szevasz, ott se lettem volna. Ugyanígy, ha kapcsolatunk idején találta volna ki, hogy magára tetováltatja, biztos, hogy megpróbáltam volna lebeszélni, és ha az se hat, akkor nagyon komolyan elgondolkoztam volna a szakításon. Számomra akármilyen függőség jellemtelen, gyenge emberre vall. Igen, a cigaretta, és az alkohol is, de még a játékszenvedély, telefonfüggőség, stb.
Nem dohányzom, és még szilveszterkor is csak egy fél pohár pezsgőt ittam, szóval ne gyere nekem is azzal, hogy álszent vagyok.
Szerencsére megtaláltam a másik felem, férjem pontosan uguyanígy gondolja, és hidd el, voltunk már úgy barátokkal szórakozóhelyen, hogy mi csak vizet ittunk, cukkoltak is miatta rendesen, valahogy pont nem érdekelt egyikünket sem.
28N
Háát...én nő vagyok, a tetoválásokat is szeretem, nekem is van, bár olyan helyen amit eltudok takarni :) , a füvezést se vetem meg, magam is élek vele olykor olykor...de biztos, hogy egynél több randink nem lenne.
Nem szoktam reklámozni, hogy néha elszívok egy "vicces" cigit, annak ellenére, hogy mással nem élek(még alkohollal vagy "sima" cigivel sem), de még mindig elítélendő sok ember számára és kerülöm a felesleges vitákat ezzel kapcsolatban..így nem szívesen jelennék meg veled ilyen tetoválással... de a te tested, úgyis te döntöd el, de osztom a többiek véleményét, szerintem megfogod bánni.
A tetoválás mindig emlékeztetni fog arra hogy honnan jöttem, hol kezdtem én, és ki vagyok én, és hogy nekem sem volt mindig minden jó és úgy ahogy én akartam.
Miért? Teto nélkül már azt se tudod h ki vagy és h honnan kezdted?
Általában azért csinálnak tetőt ha masok észreveszik akkor lenne mirol beszélni persze
Amúgy meg hülyeség amit írtál. Mindenki tudja h honnan jött, h miket élt az, h milyen szar egyeseknek az elete (mert kié lenne olyan rózsás). De emiatt külön tetőt csinálni h VÉLETLENÜL se felejtsd el ez azért nem teljesen így van
Amúgy meg én elviselnem ha a füle mögött lenne egy ilyen tetko. Persze iszonyat hülyén fog kinézni 30- 40 éves korára úgy mint az orr piercing. De gondolom komoly se lenne vagy mittomen
Fuuu ennyiszer elirni a tetoválást csak én tudom
Ezer bocs 😂
Ezeregyet szeretnék. :P
Tetőt pedig nem akarok csinálni. A házon van, rám meg nem kell. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!