Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok ha a párotok arcán vagy nyakán lenne egy cannabis levél tetoválás?

Figyelt kérdés
A párotoknak az arcára kerülne egy ilyen tetoválás esetleg egy fiú akivel randizgatsz, virítana egy ilyen tetoválás az arcán vagy a nyakán. Mit szólnál hozzá?

2019. jan. 14. 06:59
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
87%
#19 És tetoválás nélkül nem tudsz emlékezni rá? Amnéziás vagy?
2019. jan. 14. 09:27
 22/59 anonim ***** válasza:
75%

Számomra már maga a tetoválás megjelenése is visszataszító, és a mögé tett érzelmek sem győznek meg. Szerintem nem arra való a testünk, hogy emlékeket nyomjunk rá. Nem szeretem azt az életfelfogást, hogy valaki ennyire ragaszkodjon az "emlékeztessen rá, hogy honnan jöttem", "emlék apámról", stb. dolgokhoz. Szerintem ezeknek a fejünkben van a helye, és a jelentésüknek a személyiségfejlődésünkkel együtt kell változnia. Nem tartom jó dolognak, hogyha valakinek pl. a füvezés, ami valamiben sokat segített ugyanazt az érzést kelti 5-10-30 év múlva is.

Ezen kívül nem fogadom el magát a füvezést sem, pláne nem problémamegoldásra használva, mert az számomra gyenge jellemről tanúskodik. És nem, se nem cigizek, se alkoholt nem iszok szívesen.

Így aztán egyértelmű, hogy kizáró ok lenne, de azért lássuk be valószínűleg tetoválás nélkül sem egymást keresnénk, szóval így csak egyszerűen hamarabb fény derülne erre.

2019. jan. 14. 09:41
 23/59 A kérdező kommentje:
Azt el tudom fogadni hogy valakinek a kereteibe az fű nem fér bele az viszont hogy gyenge jellemre utal meg hogy problémás az ha 5-10 év múlva is erre akarok emlékezni. Itt nem arról van szó hogy kidobott a csajom qrva depis vagyok gyorsan toljunk el egy gandzsát. Ezt a nem szívesen iszok alkoholt történetet meg álszentnek tartom, mert nem tudnám megszámolni hogy hányszor hallottam ezt hogy nem szívesen iszok alkoholt ennek ellenére azért még lecsúszik a bor meg a cherry és még különösebben segíteni sem kell hozzá.
2019. jan. 14. 09:53
 24/59 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom a tetoválásokat.

Na de cannabis? Arcon? Ne már.

2019. jan. 14. 09:54
 25/59 anonim ***** válasza:
76%

Pedig bármennyire nem fogadod el, az emberek többsége ez alapján elítél első pillantásra.

Akinek a tetkóval nincs baja, az a drog a miatt, akinek a fű OK, az a tetkó miatt, és sokan mindkettő miatt.

Nekem is van több tetoválásom, de arcra, nyakra, kézfejre nekem se tetszik. Munkahelyen sokan azt se tudják, hogy egyáltalán van.

A fűre pedig már írtam, hogy kizáró ok, ahogy az alkohol és a cigi is. Te is tele vagy előítéletekkel, ahogy elnézem. Miért csodálod, hogy mások is?

2019. jan. 14. 10:22
 26/59 anonim ***** válasza:
Neked az arcodon vagy a nyakadon van tetkó? Nagy? Hàny èves vagy? Mikori a tetkó?
2019. jan. 14. 10:51
 27/59 A kérdező kommentje:
Nem nincsen. :D Csak akarok csináltatni.
2019. jan. 14. 10:54
 28/59 A kérdező kommentje:
De ha lesz akkor szerintem a nyakamra csináltatom, mert ott egy nagyobb pulcsi vagy egy sál eltakarja.
2019. jan. 14. 10:55
 29/59 anonim ***** válasza:
51%
NE! ha nincs,ne csinàlj!!!
2019. jan. 14. 10:57
 30/59 anonim ***** válasza:
Jó.
2019. jan. 14. 10:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!