Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott manapsag egy lanyon a tetovalas?
Figyelt kérdés
Nem valami apro fulmogottire gondolok, hanem mondjuk egy full sleeve, vagy egesz hat, comb.
Sokaknal kizaro ok ez?
2018. jún. 9. 18:06
1/19 anonim válasza:
H ha valakinek ez kizaro ok...akkor szamodra o ennyit er...
2/19 anonim válasza:
Számomra van ahol kizáró.
Ha a szexről van szó, akkor szeretem ha például nincs semmi tetkó a hasán és a mellén sem, és a combjain sincs túl nagy.
3/19 anonim válasza:
Számomra elfogadott csak ne valami jelentés tartalom nélküli dolog legyen mert az a divat..
4/19 anonim válasza:
Nekem van egy ami a vállamtól indul és a jobb mellem felett ér véget. A pasiknak akikkel eddig voltam bejött.
5/19 anonim válasza:
Nyáron menj el strandra. Minden 2. lányon tetkó van.
6/19 anonim válasza:
Ne intim helyen legyen - elég kiábrándító, hogy valaki már "dolgozott" ott...
7/19 anonim válasza:
Van aki elfogadja van akinek nem:)
Nyilván minél nagyobb annál inkább rétegzi az embereket.
8/19 A legrosszindulatúbb válasza:
Amelyik nőn van jó négyzetméternyi nonfig varrat, annak kb. azok a faszik jönnek be, akik kb. a kétszeresét viselik terjedelemre.
9/19 anonim válasza:
Nekem is csak az intim tetkó az ami nem bejövős. Olyan kiábrándító utána belegondolni, hogy egy tetoválóművésznek terpesztett órákig.
Közvetlenül a mellén sem tetszik, nem találom szépnek (pláne, ha még színes is).
Tudom, nőgyógyásznál is hasonló a helyzet, de én még nem hallottam másodállásban tetoválóként dolgozó nőgyógyászról.
10/19 anonim válasza:
Sajnos a tetoválás nem sok jót vetít előre az illető szellemi képességeiről, legyen az férfi vagy nő. Az hogy egy tetovált nőt is megdugnak még nem jelent semmit. A legtöbb férfi ha választhat egy tetovált és egy nem tetovált de minden másban megegyező nő közül, akkor az utóbbit fogja vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!