Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hanyadik randin elfogadott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik randin elfogadott a csók?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem egy egzakt tudomány, mindenkivel másképp történik és bármelyik elfogadható.

Ha mondjuk hetek óta kerulgetjuk egymást, akkor az első este nem gáz?

2017. szept. 26. 01:45
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Véleményem szerint az első randin nyugodtan. Ezen úgysem fog múlni semmi.
2017. szept. 26. 01:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Volt akivel először volt, volt akivel harmadszor. Akivel harmadszor sem, attól elköszöntem.
2017. szept. 26. 02:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Fokozatosság... szemmel is falhatjátok egymást, nem kell mindig egyből türelmetlenül ugrani mindenbe.
2017. szept. 26. 02:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Felnőttkęnt a szex sem ördögtől való dolog, hisz a testiség fontos.

30 voltam, mikor èlettársammal összejöttünk, második randin szex is volt.

A fölösleges köröknek nem látom értelmêt, de nyilván mindenki máshogy érzi.

2017. szept. 26. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Akitől 1. randin még egy csókot sem kaptam, azzal nem volt már második randi sem. Ha nem érdeklem, minek pocsékoltam volna az időmet? Ha meg nekem nem jött be akkor nyilvánvaló, hogy nem járogatok el vele hetekig. Nekem fontos a csók. Nálam eleve kuka, ha egy pasi pocsékul csókol. Jobb ezt kideríteni a lehető leghamarabb. Sajnos kétszer is belefutottam ilyenbe. Nem is volt kedvem folytatáshoz.
2017. szept. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!