Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap randiztam egy lánnyal, meg is csókoltam azóta csak ő rá tudok gondolni ez szerelem?
Figyelt kérdés
2017. szept. 23. 12:50
3/24 anonim válasza:
Ez a kanossag. Csak jol megasznad. A szerelem az egesz mas.
4/24 anonim válasza:
Ennek koze sincs a szerelemhez. Idovel rajossz majd.
5/24 anonim válasza:
Akkor mi a szerelem? Szerelmes a gyerek, meg aztán azok a bitang hormonok....
6/24 anonim válasza:
Nem, azért a szerelem erősebb ennél. Ezt inkább "belehabarodásnak" nevezném, és erős vonzalomnak, ami már nem csak pusztán fizikai vágy, de még nem szerelem. Az még odébb lesz, ha lesz.
Sok sikert, remélem sikerül szerelembe esnetek :)
7/24 A kérdező kommentje:
most meg nem is ír semmit, írjak rá?
2017. szept. 23. 12:57
8/24 anonim válasza:
Írj rá! Kèreti magát:) Aztán legalább megtudod a tutit.
9/24 A kérdező kommentje:
De még tegnap este is a randi után én írtam neki.
nem akarok nagyon nyomulósnak tűnni.
2017. szept. 23. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!