Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lett ennyire elfogadott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ennyire elfogadott az érzelem nélküli szex?

Figyelt kérdés
Én is elfogadtam, pedig nemrég, még egy csókhoz is érzelmekre volt szükségem. Nem találkozom sajnos olyan srácokkal, akikkel komolyan gondolhatnám, így egyre inkább hajlok a barátság extrákkal kapcsolatok felé. De változtatni szeretnék rajta, csak nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. 21/L
2016. nov. 16. 20:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Az emberek nem akarnak felelősségteljes érzelmi kapcsolatokba belemenni, mert csak pórul járnának -> egyre kevesebb az olyan ember, akivel lehetne ilyet -> méginkább nem akarnak belemenni -> még kevesebb az alkalmas ember -> még inkább nem akarnak belemenni -> ??? -> profit!

Nem tudom, melyik volt előbb. Én is kezdek kiábrándulni abból, hogy van-e még olyan lány, akivel lehetne normális kapcsolatot kialakítani, meg hogy megtalálom-e egyáltalán.

Egyedül is rossz :(

Hajjaj.

25/F

2016. nov. 16. 21:01
 2/17 anonim ***** válasza:

Mindig is elfogadott volt!! Az más kérdés, hogy kinek van ehhez gyomra.

Mindig minden csak az adott személyen múlik, máson nem!

2016. nov. 16. 21:02
 3/17 anonim ***** válasza:

Mármint az emberek között el lett fogadva? Szerintem senki sem tud ezekről a privát dolgokról, így fogalmad sem lehet arról, hogy ki miként áll hozzá.

Az hogy neked így jó, csak rád tartozik, meg akivel csinálod. Amiről mások nem tudnak az hivatalosan nem létezik.

Nyilván még nem találtad meg a hozzád illőt. Addig jobb is ha nem erőltetsz semmit. Ahhoz már felelősség vállalás kell, hogy tudatosan egy hozzád nem illő emberrel kapcsolatban legyél.

2016. nov. 16. 21:08
 4/17 anonim ***** válasza:
Mármint úgy értettem a felelősségvállalást, hogy komolyan kikészítitek egymást, és már előre tudod, hogy nem fog örökké tartani, nem lesz jó, maximum egy kis ideig, és jobb mint a semmi... Ehhez kell némi bátorság is, de nem nagyon van értelme. Akkor már inkább csak szex, szórakozás, de féltékenykedés nélkül.
2016. nov. 16. 21:12
 5/17 anonim ***** válasza:
43%
Én jópárszor próbáltam már normális kapcsolatot kialakítani, és mindig falba ütköztem. Vagy éppen megcsaltak a végén. Így pont kb 2 hónapja döntöttem el, hogy akkor hagyjuk, legyen csak szex valakivel.. És már abban sem vagyok biztos, hogy lesz majd valaki olyan, akivel valaha lesz normális kapcsolatom, vagy hogy tudok-e majd megbízni a másikban..
2016. nov. 16. 21:13
 6/17 anonim ***** válasza:
5# Mi ez a világvége siralom? Csak meg kell találni azt a személyt, akivel össze illetek. Másokra kár időt pazarolni, és magadra venni, ha sértegetnek, bántanak, kihasználnának.
2016. nov. 16. 21:19
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

A gyk-t olvasva felmerül bennem néha,hogy csak nekem van normális életem? Ennyire szerencsés vagyok? Hát nem tudom, de nekem sosem kellett törnöm magam,hogy kapcsolatom legyen,valós érzelmekkel.

Eddig egy olyan sráccal sem hozott össze az élet aki csak kihasznált vagy átvert volna.

26/N

2016. nov. 16. 21:22
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
7-es én is éppen erre gondoltam, amikor olvasom ezeket a kérdéseket és válaszokat. Szerintem azért ez nem egy reprezentatív minta, sokaknak rendben van az életük, csak nem írnak ide.
2016. nov. 16. 21:28
 9/17 anonim ***** válasza:

6-os.

Nincs itt világvége siralom, csak kicsit átértékeltem a dolgokat. Eddig talán túlságosan szerettem volna egy komoly kapcsolatot, ez elmúlt. Csak élet. Aztán vagy jön valaki, vagy nem.

5-ös voltam.

2016. nov. 16. 21:54
 10/17 anonim ***** válasza:

Érzelmek nélkül semmi értelme nem lenne 😃

De ha megvan a kémia, egy gyors fellángolás, az elég szexhez.

Onnan kezdve meg miért lenne baj, ha nem fér bele egyik félnek sem egy hosszabb távú elmélyült kapcsolat? :)

2016. nov. 16. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!