Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok ha a párotok arcán vagy nyakán lenne egy cannabis levél tetoválás?

Figyelt kérdés
A párotoknak az arcára kerülne egy ilyen tetoválás esetleg egy fiú akivel randizgatsz, virítana egy ilyen tetoválás az arcán vagy a nyakán. Mit szólnál hozzá?

2019. jan. 14. 06:59
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
79%
Ha egy bizonyos társadalmi osztályba születsz, értelmiségi környezetbe, akkor egy ilyen pasit meglátva azt gondolod, hogy valami proli, drogos, balhés hülyegyerek. Egyértelműen kizáró ok.
2019. jan. 14. 07:59
 12/59 A kérdező kommentje:
10. Te gondolom általános iskolában megbuktál, amikor a szövegértéshez értetek az irodalom órákon, mert nem sikerült értelmezned és felfognod amit leírtam.
2019. jan. 14. 08:07
 13/59 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok.

Szeretnék neked elmesélni valamit. Kb 17-18 éves voltam, amikor a barátaim elhívtak egy romkocsmába. Megismerkedtem ott egy férfival, aki első ránézésre nem volt túl szimpi, bőrkabát, kopasz fel, acélbetétes csizma, az egyik szemöldöke mellett pedig egy csinos SS jelkép. Én meg hááát... Nem vagyok 100% magyar. Mivel a viselkedése nagyon normális volt, és beszélgetést kezdeményezett, így végül szóba álltam vele. Egy idő után komolyabb témákat kezdtünk tárgyalni, rákérdeztem, hogy mit változtatott a tetoválás az életén. Szegény teljesen ki volt akadva miatta, azt mondta, hogy nagyon megbánta, azóta senkit nem érdekel, hogy ki ő, ránéznek és azonnal elítélik. Nem kap normális munkát miatta. Idegenek kötnek bele az utcán. Azt tervezte, hogy leszedeti.

A cannabis levél miatt is ítélkezni fognak, mert az idegenek nem ismernek téged, csak a külsődet látják. Nem az fog az eszükbe jutni, hogy története van, hanem az, hogy drogos vagy. Ez nem olyan dolog, amit mindenkinek tudnia kell.

2019. jan. 14. 08:27
 14/59 anonim ***** válasza:
100%
Kizáró ok.
2019. jan. 14. 08:30
 15/59 anonim ***** válasza:
100%

"nekem elég sokat segített"

És? Nekem a szomszéd néni is sokat segített, mikor fekvő gipszem volt, mégsem tetovaltatom az arcomra.

Normális munkát sem fogsz így kapni. Vagy talán rock sztár vagy?

2019. jan. 14. 08:34
 16/59 anonim ***** válasza:
65%
Nem értem a tetkós emberek mentalitását. Csak azért, mert te tudod egy szimbólum jelentését, még senki más nem fogja tudni. Ők csak egy drogos hülyegyereket látnak, nem azt, hogy neked mennyit segített a cucc. És min változtat az, ha magadra tetováltatod? Soha nem fogom megérteni, mire jó ez.
2019. jan. 14. 08:48
 17/59 anonim ***** válasza:
68%
Igénytelenség.Tetováválás nyakon,kézfejen .Ezzel szokott párosulni a rossz fogak,munkahely általában építkezés.telibetalált?
2019. jan. 14. 09:13
 18/59 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne ilyen párom...
2019. jan. 14. 09:16
 19/59 A kérdező kommentje:
A tetoválás mindig emlékeztetni fog arra hogy honnan jöttem, hol kezdtem én, és ki vagyok én, és hogy nekem sem volt mindig minden jó és úgy ahogy én akartam.
2019. jan. 14. 09:22
 20/59 A kérdező kommentje:
13-as! Köszönöm a választ. Igazából azzal hogy úgy általánosságban a többi ember mit szól hozzá nem izgat. Általában olyanok szokták rám mondani hogy mocskos drogos vagyok, akinek éppen pont kilóg a cigi a szájából és már majdnem hogy remeg hogy jöjjön el a péntek este hogy legurigassa a kis söröcskéit meg borocskáit. Igazából ez barátnő viszonylatban érdekelt volna hogy mit szól hozzá valaki és hogy egy nőnek úgy általában mi a benyomása egy randi során. Az olyanok, mint például a 10-es nem mozgatnak meg mert látszódik hogy nem is hajlik arra hogy megértsen valamit és úgy drogosozik le hogy ha benéznék a hűtőjébe 5-nél kevesebb sört nem találnék benne, ellenben más nem is nagyon lenne bent.
2019. jan. 14. 09:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!