Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok ha a párotok arcán vagy nyakán lenne egy cannabis levél tetoválás?

Figyelt kérdés
A párotoknak az arcára kerülne egy ilyen tetoválás esetleg egy fiú akivel randizgatsz, virítana egy ilyen tetoválás az arcán vagy a nyakán. Mit szólnál hozzá?

2019. jan. 14. 06:59
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
91%
Nem randiznék vele, így semmit. Tetszenek a tetoválások, nincs bajom az alkalmi füvezéssel, de ha valaki olyan szinten betege a cuccnak, hogy ezt megteszi, azt már nem tudom elfogadni. Ezzel saját magát bélyegezné meg egész életére.
2019. jan. 14. 07:08
 2/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Jöhetnek még üzenetek!
2019. jan. 14. 07:11
 3/59 anonim ***** válasza:
97%
Nincs bajom a tetovalassal, nekem is van 2, de nem ilyen jellegu es amugy is.. arcra? Nemar..
2019. jan. 14. 07:15
 4/59 A kérdező kommentje:
Nyilván itt most nem önmagában a tetoválásról van szó mert ma már mindenki elfogadja a tetoválást függetlenül attól hogy a tetkósok néha még küzdenek a nem létező anti tetkósok ellen, hanem arról hogy ez egy jobban látható helyre kerülne és ez konkrétan cannabis levél lenne.
2019. jan. 14. 07:20
 5/59 anonim ***** válasza:
88%

Eleve utoljára ilyen 16-17 évesen tartottam volna menőnek ha valakinek cannabisos tetkója van. Ugyanígy a mindenféle cannabis meg Jamaika-zászlós eszközök (öngyújtó, poháralátét, mittudomén) is már cikinek számítanak a szememben. Szóval magával a tetkónak a mintájával is komoly bajom lenne, függetlenül attól, hogy a korábbiakhoz hasonlóan sem magát a tetoválást, sem az alkalmi füvezést nem vetem meg. Aki így hirdeti, meg ennyire büszke egy ilyen alapvetően jelentéktelen, de tiltott dologra, az a szememben még mindig egyenértékű egy lázadó kamasszal, és ennélfogva nem párkapcsolati alapanyag.

Plusz igen, bármilyen tetkóról is beszélünk, a létező legcikibb hely arcra vagy nyakra tetoválni. Ilyet eddig az ilyen elítélt bűnözőkön láttam még csak, a börtönfotókon, normális ember nem akarja az arcát elcsúfítani, főleg nem egy ilyen kommersz tetkóval.

Szóval, hogy a kérdésedre válaszoljak: onnantól kezdve, hogy egy randinkra így jönne, berekeszteném az ismerkedést.

2019. jan. 14. 07:28
 6/59 A kérdező kommentje:
5-ös. A tetoválásokhoz általában történet és jelentés tartozik. Te lázadásnak határoztad meg azt hogy valaminek jelentése van. Itt az hogy illegális semmit nem jelent. Sőt még jobb lenne ha legális lenne, mert akkor nem gondolkoznék rajta, hanem már csak lenne. Annyira pedig nem jelentéktelen nekem elég sokat segített. Persze ezzel egyúttal azt is szeretném elmondani hogy ne próbálgassátok ki, nem szeretnék senkit sem a fogyasztására buzdítani mert nem való mindenkinek és főleg nem egyedül kipróbálni.
2019. jan. 14. 07:35
 7/59 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is kizáró ok lenne
2019. jan. 14. 07:39
 8/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Jöhetnek még válaszok!
2019. jan. 14. 07:43
 9/59 anonim ***** válasza:
100%
Nálam már a füvezés (cigizés, piálás) is kizáró ok, így a beszélgetésig se jutnánk el.
2019. jan. 14. 07:45
 10/59 anonim ***** válasza:
35%
Jó, tudjuk hogy rólad van szó és itt keresel megerősítést egy ostoba cselekedethez. Mint látod itt mindenki hülye csak te vagy a helikopter. A tetkónak mindig egy jelentése van: a viselejő degenerált. Nem bátorságot, nem kitartást, nem lázadást mutat, nem jelenti azt hogy a viselője nagy dolgokra hivatott, vagy hogy nagy tetteket vitt végbe, hanem egyetlen egyszerű tényre világít rá: az illető szellemi visszamaradottságára. Egy cannabis levél tetoválástól nem leszel több csak mert húsz metaforán keresztül levezeted hogy az mekkora királyság. Csak kevesebb. Sokkal.
2019. jan. 14. 07:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!