Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok ha a párotok arcán vagy nyakán lenne egy cannabis levél tetoválás?

Figyelt kérdés
A párotoknak az arcára kerülne egy ilyen tetoválás esetleg egy fiú akivel randizgatsz, virítana egy ilyen tetoválás az arcán vagy a nyakán. Mit szólnál hozzá?

2019. jan. 14. 06:59
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csináld először hennával.Nekem volt tetkóm,megbàntam,leszedettem.Dràga és hosszadalmas mulatság volt...
2019. jan. 14. 10:59
 32/59 A kérdező kommentje:
A henna majdnem egy árban van a tetoválással és első fürdésnél elkezdene erősen kopni és 1 hét után teljesen eltűnne.
2019. jan. 14. 11:21
 33/59 anonim ***** válasza:
81%

Miért akarsz bohócot csinálni magadból ?

32/f

2019. jan. 14. 11:33
 34/59 anonim ***** válasza:
Azért annyira nem kopik le gyorsan,a másik pedig ha már ilyet tervezel,rászánhatnàl annyit,hogy megnézd mègis milyen lenne...
2019. jan. 14. 11:34
 35/59 anonim ***** válasza:
78%

Eleve minek tetováltatni, hogy utána takargatod ? Ennyi erővel a farkadat is hordhatnád a homlokodon, hiszen azt sem mutogatod boldog-boldogtalannak.

32/f

2019. jan. 14. 11:44
 36/59 anonim ***** válasza:
17%

Gusztustalan a tetoválás. Konkrétan hányingerem van tőle. Bizonyos szint felett, már nem megyunk bizonyos szint alá. A tetováltek mindenki által semmibevett emberek erőfeszítései, hogy valamiért észrevegyők őket. Szánalmas. Mint a piercing, a kék, piros, sárga haj, és hasonlók.

De a te fejed. Azt csinálsz, amit akarsz.

2019. jan. 14. 11:44
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre már válaszoltam, én voltam az, aki azt írta, hogy nem szívesen iszik alkoholt. A tetoválásos kérdésre nem szeretnék megint reagálni, gondolom úgysem tudjuk meggyőzni egymást, de azért azt hadd tudjam már én jobban, hogy mennyi alkoholt iszom és hogyan. :D Te azt írtad, hogy azt látod, hogy miközben valaki szidja a füvezést, mint függőséget, lóg a szájából a cigi, és alig várja a pénteket, hogy ihasson. Na én erre reagáltam. Konkrétabban megfogalmazva persze előfordul, hogy iszom egy pohár valamit, amikor társaságban vagyok, de azért szerintem az, hogy átlagosan mondjuk két-három hetente megiszok egy korsó sörnyi alkoholmennyiséget, és azt is csak akkor, ha épp olyan kedvem van (tehát hiába isznak körülöttem, én lazán kérek magamnak teát, vagy egyéb alkoholmentes italt), elég messze van a tőled felvázolttól. Persze elhiszem, hogy van olyan, aki álszent ebben a témában, de te meg hidd el, hogy igenis létezik, aki semmi értelmét nem látja ilyen témában egy névtelen fórumon hazudni.
2019. jan. 14. 11:54
 38/59 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem a tetkókat, de egy cannabis tetoválás alapján nekem csak az jutna eszembe, hogy promótálod a droghasználatot (még akkor is, ha nem ez a célod). Ha valaki droghasználatra buzdít másokat, az nekem kizáró ok.

Ha az a célod, hogy magadat emlékeztesd, akkor rossz ötlet arcra, nyakra varratni, hiszen ott nem látod. Csuklón, esetleg alkaron vagy bokán sokkal többször szembesülhetsz vele.

Ha azt szeretnéd, hogy az emberek megismerjék a történetedet írj blogot, könyvet róla. Engem nagyon érdekelne egy ilyen témájú blogoldal és szerintem még sok embert rajtam kívül.

2019. jan. 14. 12:30
 39/59 A kérdező kommentje:
A blogot tervezem hogy ezzel kapcsolatosan kiírok mindent, de ahhoz előbb át kellene költöztetni a blogomat, mert a tárhely ahol jelenleg van a blogom, annak a szabályai nem teszik lehetővé, hogy erről tudjak írni szóval szükségem lenne valakire aki tud nekem tárhelyet biztosítani ehhez.
2019. jan. 14. 12:41
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Csökkenni fognak az esélyed a nők szempontjából. Ha nem füvezik akkor azért, ha füvezik de szeretné diszkréten megélni, akkor kerüli a feltűnőséget. Azt írtad sokat változtál, hát ne gondold hogy a jövőben nem fogsz. Lehet x év múlva nem fogsz tudni azonosulni ezzel. Tedd mérlegre mennyi hátrány származhat belőle, és előny. Kívülről nézve a mérleg, egyenlőre a hátrány felé billen.
2019. jan. 14. 13:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!