Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titeket zavarna egy tetoválás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna egy tetoválás ami az exről szól?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nagyon jól megvagyunk. Fe viszont a hasán van egy tetkó amibe az a dátum van amikor az exével összejöttek. Titeket ez mennyire zavarna? Mindig mondja, hogy elakarja majd tüntetni onnan, de nem tudom, hogy merjem e neki mondani..most pl együttlétnél ha épp a hasát puszilgatom ott van ez a dátum, vagy csak nekem fura? :D
2018. máj. 21. 23:37
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Attol, hogy nem lesz ott az a tetko a hasan, meg nem valtozik semmi - a komoly szerelem emleket ugysem tudod kitorolni az eletebol. De szerintem nem is kell, hisz neked is voltak szerelmeid - mindenkinek vannak multbeli kapcsolatai, amik altal azza valt, aki. Ha szereted, a multjaval egyutt fogod szeretni, es ha ez a kapcsolat mar valoban a mult, akkor ugysem szamit semmit.
2018. máj. 21. 23:55
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem zavarna, egyszerűen nem jönnék össze ilyen emberrel. Nem volt még olyan ember, akinek gáz tetkói voltak, de személyiségre bejött volna.
2018. máj. 21. 23:58
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudnék én sem összejönni egy ilyen tetkós-gyúrós IQ-bajnokkal, meghagyom őket az egysejtű plázamacáknak.
2018. máj. 22. 00:03
 4/10 iamaveryniceguy ***** válasza:
67%

Nem jövök össze buta emberrel, aki pedig ilyesmit varrat magára, az számomra az.

Még jó, hogy nem a nevét vagy az arcképét csináltatta meg.

2018. máj. 22. 00:43
 5/10 anonim ***** válasza:
22%

Azt elhiszem, hogy neked fura :D

De ha neki egykoron sokat jelentett, akkor mindig is az élete része marad, az a kapcsolat hozzájárult ahhoz, hogy ő most az, aki.

Akik szerint ettől valaki IQfighter meg buta lesz, az jelentkezzen az apjánál egy pofonért.

2018. máj. 22. 01:07
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Eleve nem jönnék össze ilyen ostoba suttyóval...
2018. máj. 22. 01:07
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

#5: Miért jelentkezzek apámnál? :O

Saját tapasztalat, hogy akik ilyen szerelmes tetkót csináltattak, nem egy észlények. Nem bántásból, az egyik családtagom is csináltatott, de tényleg buta minden más téren is.

2018. máj. 22. 01:12
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Számomra is abszolút negatív, ha valaki egy ilyet varrat magára. A tetoválás örök, egy kapcsolat viszont nem biztos, tehát feleslegesnek tartok egy ilyen tetoválást.

Ha valaki a gyereke nevét vagy születésének dátumát varratja fel, az más tészta. Az örök. De ez... Hát számomra sem egy okos és megfontolt személyt juttat eszembe egy ilyen cselekvés. Én nem jönnek össze ilyen emberrel, engem kifejezetten zavarna, hiába akarja eltüntetni.

2018. máj. 22. 01:19
 9/10 anonim ***** válasza:
71%

Egy tetoválásnak nem kell olyan dolgot jelképeznie, ami örök és soha nem múlik el. Olyan dolgot is jelképezhet, ami már elmúlt, de sokat jelentett, egyszer az életem része volt és azzá tett, aki most vagyok. Emberek tetováltathatnak olyat magukra, ami pl a gyerekkorára emlékezteti. Az is elmúlik, nem? De fontos része volt az életének, szép volt, jó volt, hiába múlt el.

Nyilván nem akkor fog ilyet magára varratni az ember, mi után szakítottak, akkor is az élete része marad alapon..., de attól még az marad, és gondolhat rá vissza szép elmékként, amit nem akar kitörölni. Igen, gyerekes 2 hét után 16 évesen örökkét kiabálni mindenhol, de lehet, hogy úgy volt vele, hogy együtt voltak X évet, sok jón keresztülmentek, ha szakítanak, akkor is egy meghatározó ember lesz az életében, akit soha nem fog elfelejteni. Így miért ne? Ettől szerintem valaki nem lesz buta.

Hozzáteszem, én sem csináltatnék, de ez alapján butának ítélni valakit nem feltétlenül jogos. Ha ennyitől buta lesz valaki, akkor biztos, hogy mindenkibe lehetne találni valamit.

2018. máj. 22. 01:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet egy nagy eszkombajn a sracod kerdezo. A te problemadra nem megoldas, amit mondok, de hat nem is ugy volt felteve a kerdes h te mit tegyel, hanem en mit tennek. ;) En az ilyen szerelmes tetkot pont emiatt vegtelenul bugyutanak es ostobanak tartom, kb abban a pillanatban abrandulnek ki belole. Egyszeruen a kozhelyes butasag taszit. Komolyan probaltam beleelni magam a helyzetbe, de tovabbra is azt ereznem h ez a srac eszben alattam van es nem kene. Talan, de tenyleg csak talan kapna egy eselyt, ha masnap mar kerne is az idopontot a borgyogyaszhoz, de a majd-dal ki lehet kergetni a vilagbol.
2018. máj. 22. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!