Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen stílusú srácról?
Figyelt kérdés
Szakáll az ápoltabb, de amúgy minden stimmel. Ruhák, tetoválás, haj.
25F
2016. aug. 15. 21:09
1/13 anonim válasza:
Jézus átállt a sötét oldalra :D
2/13 anonim válasza:
Nekem nem jön be, másnak meg lehet, hogy ez az ideál.
3/13 anonim válasza:
Hat messze aljon tolem az hogy le nezzek barmilyen stilust kepviselo embert de ez elegge visszataszito foleg ilyen fiatalon! Legalab is szamomra de mindenkinek mas az esete ez csak az en szemelyes velemenyem! :)
Olyan eletmegunt bezarkozott depresszios embert latok a stilus mogott! Persze ez nem torvenyszeru hogy igy van csak nekem ez a velemenyem!:D
19/L
4/13 anonim válasza:
Jól nézhet ki, de randizni nem hiszem, hogy elmennék vele.
5/13 anonim válasza:
Az a szakáll egyáltalán nem jön be.
A többivel semmi probléma.
6/13 anonim válasza:
Szakáll nélkül, valami normálisabb szabású cuccban elmenne.Nem az a baj, hogy fekete, hanem az a lebernyeg rajta és a szakáll.Kb mint egy csöves kriptaszökevény.Megijednék tőle.mellesleg a szakáll öregit.
8/13 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, de feltételez egy elég magas intellektuális stílust, amit nagy gáz, ha a híresztelés ellenére nem tud megugrani.
9/13 anonim válasza:
Semmi baj vele, de nem randiznék vele, mert nem az én stílusom. Én az egyszerűbb, letisztultabb dolgokat szeretem egy férfiban/férfin.
10/13 anonim válasza:
A szakál néz ki gázosan. Ápoltabban okés, bár vallom a mondást: "hogyha nem tudsz kivágni egy fát, megjavítani egy furgont és megrakni a tüzet, borotválkozz meg!" :)
Amúgy, nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!