Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi a véleményetek az ilyen stílusú nőről? Szeretnétek ilyen barátnőt vagy taszítonak/divatbolondnak tartjátok ezeket a nőket?
2016. jún. 8. 22:27
1/5 anonim válasza:
Igazából kb észre sem veszem az utcán az ilyet, annyi van belőle. Nem vált ki különösebb reakciót, maximum annyit, hogy nem közös a világunk, mert engem teljes mértékben hidegen hagy a divat.
2/5 anonim válasza:
Mi ezen a divatbolond? Tök átlagosan öltözik, csak nyilván drága márkákba. Vagy te is $5000-ért veszed a dizájner táskáidat?
3/5 anonim válasza:
Az már divatbolondnak számít, aki nem az egy darab farmerjét hordja sima fehér pólókkal, vagy mi? Attól még, mert egy nő néha elmegy új ruhákat vásárolni, még simán lehettek egy hullámhosszon.
4/5 anonim válasza:
Temérdek hasonló stílusú nőt látni a belvárosban, a vékony alakjához amúgy egész jól passzolnak ezek a ruhák. Nyilván ő 30 ezer dolcsit költ ugyanarra, amit te megveszel a kínaiban 1500 forintért, s mégis ugyanúgy néztek ki.
5/5 anonim válasza:
Egyszer kísérleteztem azzal, hogy másnap emlékszem-e, milyen ruhát hordott a lány, aki éppen tetszett; soha nem emlékeztem.
Nézzetek ki jól, és onnantól mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!