Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek a tetoválásokról? (lányokon)

Figyelt kérdés

2017. jan. 31. 23:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek. A piercing még oké, de a tetoválás taszít.
2017. jan. 31. 23:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen. Egy "Never give up" meg "Strong" felirat valami feltűnő helyen iszonyat undorító, de egy értelmes, mondanivalóval töltött tetoválás az tud tetszeni.
2017. jan. 31. 23:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem jönnek be, max, ha szolid, apró kis tetkó és nem egy klisé van ráírva vagy rajzolva, hanem valami egyedi.
2017. jan. 31. 23:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Imádom, de csak a művészibb alkotásokat.
2017. jan. 31. 23:21
 5/12 opened paradise ***** válasza:
91%

Kettessel értek egyet.

Egy keresztcsont tájéki nonfiguratív,vagy egyéb sablon tetkó nem szimpi. Majdnem minden más az.

Szeretem a tetkókat,de egy Tyson-os arctetkónál elgondolkodnék.

2017. jan. 31. 23:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem van kettő, ha van az egyéniségéhez illő, nőies tetoválása, az nagyon szép és szexi tud lenni.
2017. jan. 31. 23:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem szeretem őket, egy-két apróbb még elmegy, de mivel lassan mindenkin van valami odapingálva, így sem nem egyedi, sem maga az ember nem lesz ettől különlegesebb. Szerintem nagy tévedés, hogy ha valaki magára tetováltat egy idézetet vagy akármit, akkor attól lesz egyedi, hiszen minden ember különleges. Én ezt inkább divatmajmolásnak tartom, le lehet engem ezért pontozni, de mivel lassan mindenkinek van, így pont hogy tucatemberekké válnak azok, akik tetováltatnak magukra bármit is.
2017. jan. 31. 23:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene ha értelmes.
2017. febr. 1. 00:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan fura, egyetlen tetovált embert sem ismerek, aki egyedi akart lenni a tetkótól.
2017. febr. 1. 01:04
 10/12 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat:)

7-es: Soha nem volt celom, hogy a tetkoim miatt legyek egyedi:DDD Azert varrattam magamra oket, mert tetszenek... Teny, hogy szeretem az egyedi tetovaladokat, de nem attol akarok egyedi lenni.

Egyebkent kinek mit jelentenek a "pici, noies" tetkok? Es max hany darabot?

2017. febr. 1. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!