Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én veszem észre ezt a mai fiatal lányokon, nőkön?
Vannak ilyenek igen, messziről el kell ezeket kerülni. Illetve ha érzed, hogy ilyen irányba megy a kapcsolat, ki kell belőle lépni az első néhány hónap elteltével.
De az ilyen emberekhez az is hozzátartozik, hogy neki mindig kedvébe kell járj, de hogy ő járjon a kedvedbe... Menj el vele színházba, nézd meg a hülye sorozatát vele. De ha te kérsz annyit, hogy nézze meg veled a kedvenc horrorfilmedet, vagy a Star Wars, akkor de hát én azt nem szereteeeeem nem akarok ilyet nézniiii. Én se kényszerítelek olyanra amit te nem szeretnél. Ahha akkor azért néztem meg veled a színházba az xy darabot...
Hát akkor miért jöttél nem kötelező, de amúgy ha nem mész sírás van
Egyébként hál isten a mostani barátnőm kis tündérke! Nincs ilyen problémánk, de vannak ilyen esetek bőven:)
ma 14:03
Olyan nem létezik, hogy Felcsútdoboz. :) Felcsút van, meg Alcsútdoboz.
A Pilisakármi nevű helyekkel meg nem tudom mi bajod, a párom családja Jászfalun lakik, de van több ismerőöm is Csabán meg Cséven, mind tök normális, pont, hogy nem ilyen pitsák.
Vagy csak random soroltál településeket? :D
Egyébként sok lány azért flegma, mert ezzel leplezi az önbizalomhiányát. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!