Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menjek magassarkúban a randira? Fiúk! Ti szeretitek a lányokon a magassarkút?
Hol lesz a randi?
Ha sétálgattok, akkor elég kényelmetlen és nem fogod magad jól érezni, illetve ha tömegközlekedéssel mentek hosszabb távra.
Ha csak beültök valahova beszélgetni, inni valamit, akkor jó lehet.
Szerintem egyébként első randin (ha nem olyan az alkalom) akkor a legjobb egy egyszerű hétköznapi szerelés, hogy lássátok, hogy valójában milyen a másik.
Szóval akkor hordj magassarkút, ha egyébként is sokat jársz abban, kényelmes és nem okoz gondot benne járni.
Jó a magassarkú, tangabugyi, harisnyakötös harisnya, meg egy fekete-csipkés melltartó.
Csak mond meg mikor és hol:-DDD
Én imádnám,3-asra meg ne hallgass,ő keressen egy farmer pólós kinyütt csajt,rövid hajjal persze.
Én nálam plusz 100 pontod lenne,mondjuk én imádom ha egy nő kihangsúlyozza a nőiességét,tehát magassarkú nagyon mini szoknya,barna bőr,necc harisnya,feszes cicis felső.
Nálam nem negatív sőt én szeretem ha egy nő ,,ribisen" néz ki.
Ettől egy igazi férfi szemében csak pozítivumot váltol ki,aki tisztában van magával az élvezni fogja hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!