Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik komédiást idézve: ,,tudod azok a lányok, akiknek van tetkójuk pl a hátukon, gyengék a szex-ben. Ezért varatták magukra, hogy ha hátulról csinálják a pasik, ne unatkozzanak"!
Engem is taszít! De pl egy apró köldök pircing csodákra képes.
Manapság már az lesz a menő, akinek nincs se tetkó, se piercing!
29f
Igaz nő vagyok, de remélem nem baj hogy én is nyilatkozom.
Nekem az a tapasztalatom, hogy azok a férfiak akik szintén tetoválásokkal rendelkeznek, jobban tolerálják, illetve szeretik a szintén tetovált lányokat/nőket. Persze az megint egyénfüggő, hogy kinek milyen jön be, a nagyon sokkal vagy csak 1-2 rejtett tetkóval rendelkező.
Nekem egy virág sziluettje van a csuklómra tetoválva, volt párom fizette, tőle "kaptam" úgymond. Nem az volt a célom hogy különleges és egyedi legyek. Számomra van jelentősége, 7 éve vágytam már erre a tetoválásra és akit egy ilyen apróbb dolog taszít, ha ennyire felszínes az illető, akkor jobb is ha nem akar tőlem semmit. Jó nyilván én se szívesen elegyednék szóba egy olyan emberrel aki túlzásba vitte a testmódosítást, de azért egy tetoválás (egész karos, hátas stb) ne legyen már kizáró ok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!