Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig fizessen a pasi? Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fizessen a pasi? Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés

Randizok egy csajjal. Nem vagyok smucig mielőtt valaki félreértené.

3-szor randiztunk, nekem eleve van benzinköltség, mert 30km-re lakik a csaj. Első randin kávéztunk meg üdítőt ittunk. Én fizettem. Oké.

2. randi sétálgattunk a karácsonyi vásárban, ittunk forralt bort, üdítőt plusz vettünk egy kürtős kalácsot. Én fizettem.

3. randira mondtam a csajnak, hogy elmehetnénk nagyobb városba szilveszterezni. Volt oda-vissza kb 200 km. Ez oké, én hívtam el fizetem a benzint. De amin kicsit kiakadtam, hogy mondja, hogy együnk már egy hamburgert. Mondom oké. Azt hittem majd ő fizeti. A francot, nekem kellett azt is fizetni. Nagyon paraszt vagyok ha azt mondom neki, hogy következő randin fizessen ő is? Oké, hogy én kb dupla annyit keresek mint ő de szerintem akkor se fair, hogy még egy kávét se fizet.

30 évesek vagyunk.

2019. jan. 2. 12:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
A csaj gyakorlatilag meghívatta magát éppen csak nem azt mondta, hogy vegyél nekem egy hambit, ha a kérdező ajánlotta volna fel, akkor kicsit más lenne a gyerek fekvése.
2019. jan. 2. 16:55
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Nálam kicsit más a helyzet.Viszonylag hamar összeköltöztem az exemmel aki a randik ideje alatt,mindig fizetett,ha én akartam akkor is rámszólt tegyem azonnal el,meghív.Pedig sosem vártam el.Ritkán fogadta el,hogy én fizessek bármit is.Összeköltözésünk után azt vettem észre,hogy mindent én veszek.Amikor egész nap dolgoztam,ő pedig csak 3ig,akkor is megvárta míg hazaérek 13 óra munka és a bevásárlás után.Hogy mi várt otthon,hagyjuk.A kocsimat elviszegette,másnap azt láttam,világít az üzemanyag lámpa,volt,hogy arra keltem,hogy egy cetli várt az asztalon ,,kivettem a tárcádból,köszii" .

Akkor telt be a pohár,amikor jött a felszólító levél a rezsiről,amit elvileg ő befizetett.

Ja és hozzáteszem,a dupláját kereste mint én.

Hát..nem volt hosszú kapcsolat.Sajnos nem csak a nők ilyenek

2019. jan. 4. 12:47
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Legalabb felajanlana a masik, hogy fizet vmit a kajaba, vagy barmibe. Ilyenkor mindig az egyik csaj jut eszembe, aki meselte, hogy hogy le szokta huzni a pasikat mindennel, de utana hagyja a tobbseget a fszba. :)
2019. jan. 4. 14:22
 34/34 anonim ***** válasza:
25%

Nézd, ez egy olyan dolog, hogy ha simán ki tudod fizetni, akkor nem gondolkozol azon hogy a lány miért nem fizet.

Neked ezért inkább azt a kérdést kéne feltenned magadban, minden randihely megállapítás előtt, hogy neked sokba kerül-e ha fizeted az egészet. Ha igen, akkor mondd meg hogy ez drága, ezért nem megyünk. Ekkor vagy felajánlja hogy beszáll, vagy nem. Ha nem, akkor nyilván nem mentek, és nem baj ha emiatt otthagy, hamar szabadultál tőle.

Pl. hamburgeresnél mondhattad volna, hogy ez a hely drága, inkább együnk egy szelet pizzát valahol, mert az olcsóbb, és azt viszont kifizeted neki is.

Ha viszont neked olyan a beállítottságod, hogy csakazért is fizessen a csaj, akkor jobb ha szakítasz a lánnyal.

2019. jan. 4. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!