Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin csak a pasi fizessen?
Elég megalázó a nő szempontjából, ha csak a férfi fizet a randin, mintegy a nő szolgáltatásainak ellenértékeként.
Egyébként ilyen illemszabály már nincs, meg kell beszélni, aztán kész.
Hát figyelj én lassan 1éve vagyok a barátommal, ő ugyan sose várná el tőlem, és még akkoris kellemetlenül érzi magát ha csak 1 kávét fizetek, de én biztos hogy a "közös kassza" elvén működök és nem veszem természetesnek hogy szinte már ő "tartson el". Neked is illik odatenni magad, mert attól hogy fiu nem feltétlenül van több pénze mint neked...!
A többieknek viszont igaza van az első randin tényleg a fiunak illik fizetni!
Első randin igen, szerintem úgy illik. De ésszerű keretek között, mert nem egy olyan esetről hallottam, hogy ilyenkor a lány minden xarral próbálja lehúzni a pasit :S
Nálunk én tanulok és száz forintokat kuporgatok össze kollégiumra, van hogy már nincs mit ennem... Olyan tipikus éhező koleszos vagyok. Párom dolgozik és a szüleivel lakik, ezért van zsebpénze, szó mi szó... Én nem várom el, és mindig készítem a tárcámat, de nem hagyja, hogy fizessek. Azt mondja, hogy elég nekem bajlódni a mindennapokon, és majd fizethetek ha én is dolgozok. Ebben is van ráció, és kicsit rosszul érzem magam, de elfogadom, mert tényleg muszáj ha enni akarok a következő héten...
21/L
elsőrandin elég gáz
már úgy ismer meg h csak aa pénzére hajtassz? nanemáár...
2-3-4.nél elfogadható,mert végülis úgy illik
de amíg nem vagytok olyan viszonyba h pl mindennap tali addig ne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!