Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackos versus vékony pasi?
Haverommal van egy, hogy melyik jön be jobban a nőknek. Szerinte a mackos, szerintem a vékony. Én vagyok mackos ő vékony. Mindketten elég bénak vagyunk a szerelemben.
A mackos mackos is nem csak pocakja van, és a vékony is vékony.
Szóval melyiket választanátok? Mondjuk azt hogy belsőre bejönnek
21/f
Először fektesd le az alapokat. Mit takar nálad egy mackós alkat? Mert nem egy olyan iromáányt olvastam, hogy a 180cm-es pasi 120 kilójával mackósnak vélte magát...
És mit takar a vékony? 180cm 50kg?
Én inkább a vékonyat választanám. Bocsi. Mindig is az ilyen elfajzott alkatú pasik tetszettek, csodálkoznak is néha rajtam, de ez van =)
Egyébként szerintem, ahogy haladsz felfelé, a nők korában, sokkal gyakoribbak azok, akik a mackós típust részesítik előnyben. Míg a fiatalabbak inkább a vékony alkatot preferálják. Persze, ez nem szentírás, itt vagyok én, 21 évesen, és a vékonyakra bukom =)
Nekem a férjem eléggé mackós (179 centi, 105 kiló) volt, a mostani pasim meg elég vékony (183 centi, 65 kiló). Nekem a vékony jobban bejön, át lehet rendesen ölelni (meg lovgalásnál leér rendesen a lábam :P)
26/N
Persze, mindenki a vékonyabbakra bukik. No meg akik azt mondják, hogy mackós, az általában kb 5kg plusz súly...
Viszont nem kötözködésből, de 187/120 az nem mackós, az kövér. Én 192cm vagyok, 2 hónapja 120 kiló voltam, és az nem mackósság barátom... Most vagyok 105 kiló, és ez még mindíg szimplán kövérség... Ideje fogyni :P
21F
Hát, ez a csata nem volt kihívás barátom! :D
Easy Win!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!