Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szerettek jobban ha egy pasi szép de vékony nagyon szóval semmi izom. VAgy ha inkább egy pasinka jó az alakja izmos de nem túl szép?
Én még nem láttam szép férfit..legalábbis nem ezt a jelzőt használnám, hanem, h helyes, karakán v szexi.
Nekem olyan pasik jönnek akik vékonyak, szálkás izomzattal és persze hozzá társuljon egy helyes pofi, a párom pont ilyen. Tehát ha választanom kéne akkor inkább az első mondjuk ez a semmi izom dolog...:Sazért anorexiás ne legyen
lehet izmos, lehet vékony, sőt a legjobb, ha a kettő
kombinálva:)
Mindenesetre fontos, hogy ápolt legyen, és legyen
belső kisugárzása, tehát a szeméből az értelem, és ne
a sűrű sötétség nézzen ki.
Röviden ennyi.
Ha, látszik rajta, hogy mozog, tehát atletikus, sportos, és férfias arca van. ennyi.
Nem kell kockahas (bár nem hátrány), de azért látszon rajta, hogy tetszeni akar. De NE legyen feminin semmilyen formában. Attól kiráz a hideg...
Nem szeretem a vékony fiúkákat.
Azt szeretem ha egy kicsit izmosabb, husisabb:)
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!