Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fizessen a pasi? Ki mit gondol erről?
Randizok egy csajjal. Nem vagyok smucig mielőtt valaki félreértené.
3-szor randiztunk, nekem eleve van benzinköltség, mert 30km-re lakik a csaj. Első randin kávéztunk meg üdítőt ittunk. Én fizettem. Oké.
2. randi sétálgattunk a karácsonyi vásárban, ittunk forralt bort, üdítőt plusz vettünk egy kürtős kalácsot. Én fizettem.
3. randira mondtam a csajnak, hogy elmehetnénk nagyobb városba szilveszterezni. Volt oda-vissza kb 200 km. Ez oké, én hívtam el fizetem a benzint. De amin kicsit kiakadtam, hogy mondja, hogy együnk már egy hamburgert. Mondom oké. Azt hittem majd ő fizeti. A francot, nekem kellett azt is fizetni. Nagyon paraszt vagyok ha azt mondom neki, hogy következő randin fizessen ő is? Oké, hogy én kb dupla annyit keresek mint ő de szerintem akkor se fair, hogy még egy kávét se fizet.
30 évesek vagyunk.
Örökké. És mindent.
Ezért vagy :) Ezért tartanak :)
9-es, nem hinném, hogy van más pasija is. (Persze pasi aggyal nyilván másképp gondoljátok páran).
Valamiért ennek a csajnak ez a természetes.
Én nem tudnék így gondolkozni. Egyetemista voltam, otthon laktam még, de amikor taliztunk az exemmel, ő fizetett persze kajáldában, fagyizóban, de mindig vittem én is valamit, ha hozzá mentünk, pl. pár szem banánt, vagy sütöttem itthon sütit, ahogy valaki írt is itt, a gesztus szintjén azért igyekeztem viszonozni.
A banán is célzásértékű :D :D
"Nesze majom, itt egy banán!" :) :) :D :D
13.
azért amikor egy idősebb férfi összejön egy 20 évessel mondjuk, akkor nyilván tudja, hogy az a lány még suliba jár, otthon is lakik, nincs olyan keresete. már persze ha nem dolgozik már mert van aki 18 évesen dolgozni kezd de manapság egyre kevesebb.
és ez nem golddiggerség, hogy 20 évesen nem tudja az éttermi számlát állni valaki. ő igyekezett belerakni a maga részét. teljesen más egy 30 éves dolgozó nő lehetősége erre mint egy otthon lakó egyetemistáé. azért ezt ne felejtsük már el.
13-as, csak hogy megpukkadj: Úgy írtam, ő az exem volt. A következőnél (ma már a férjem), szintén egy forintot nem fizettem soha, mert nem fogadta el, de soha. Az első randitól kezdve mindig mindent ő fizetett, szerelem volt az elejétől fogva. Wellness, külföldi nyaralás, mindent ő rendezett anyagilag. Utána még két évig voltam nappalis egyetemista, amikor nem dolgoztam, nála laktunk, ruháimat, személyes dolgaimat is ő vette. (Egy éve már a felesége vagyok, és dolgozom természetesen).
Azért írom, hogy ez nem fekete vagy fehér. Egy percig sem éreztem magam aranyásónak, és ő sem érezte kihasználva magát, különleges embert találtunk a másik személyében, nem számított az anyagi oldala. Ilyen is van.
Teljesítette a feladatát amiért tartva volt, akkor. "Szerelemből"... Bva-ha-ha. 8 évesek lányregényeiben max.
a "vitetném" és a férfi meghív között elég nagy különbség van. az ha valaki direkt erre utazik és dráágáám ebédeljünk mais a leroybaaan és vegyél nekem egy chanel parfümöt naaahhh
igen, az golddiggerség és én is lenézem, de az más, ha egy 30 éves mondjuk összejön egy 21-2 éves lánnyal, és a 30 éves férfinek már megvan az egzisztenciája, és nem akar romkocsmákba járni meg mekibe hanem elviszi és beül a lánnyal egy normális étterembe. ezt elfogadni nem golddiggerség.
7-8 év korkülönbség meg picha, semmi. nekem a mostani barátom előtt csak korombeli pasijaim voltak, de így alakult, most idősebb. na és? nem gazdag, albérletben lakik, az hogy van fizetése, nekem meg nincs, na bumm kva nagy golddigger vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!