Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig fizessen a pasi? Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fizessen a pasi? Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés

Randizok egy csajjal. Nem vagyok smucig mielőtt valaki félreértené.

3-szor randiztunk, nekem eleve van benzinköltség, mert 30km-re lakik a csaj. Első randin kávéztunk meg üdítőt ittunk. Én fizettem. Oké.

2. randi sétálgattunk a karácsonyi vásárban, ittunk forralt bort, üdítőt plusz vettünk egy kürtős kalácsot. Én fizettem.

3. randira mondtam a csajnak, hogy elmehetnénk nagyobb városba szilveszterezni. Volt oda-vissza kb 200 km. Ez oké, én hívtam el fizetem a benzint. De amin kicsit kiakadtam, hogy mondja, hogy együnk már egy hamburgert. Mondom oké. Azt hittem majd ő fizeti. A francot, nekem kellett azt is fizetni. Nagyon paraszt vagyok ha azt mondom neki, hogy következő randin fizessen ő is? Oké, hogy én kb dupla annyit keresek mint ő de szerintem akkor se fair, hogy még egy kávét se fizet.

30 évesek vagyunk.

2019. jan. 2. 12:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
33%

17-es, bocs, de nem kell 10-20 év. 20 voltam, párom 26. Aki tanul, és nem tologatja a vizsgáit, megvan neki az MSC ugyebár 23 éves korára. Akkor már 3 éve dolgozott multinál, mérnök. Tehát neki nem okozott étterembe meghívni időnként. Én pedig miért mondtam volna, hogy nem, amikor szerettük (szeretjük) egymás, együtt jártunk, nem értem, miért kellett volna ezekről a dolgokról lemondani, amikor neki ott volt a jó fizetése, rá is szánta. Nekem akkor még hátra volt 3 év, miért kellett volna 3 évig parízeres zsemlén élnünk.

Nem kell összemosni a dolgokat. Jól írta itt valaki, hogy más egy 30 éves csaj (a kérdező randipartnere), más elbírálás alá esik.

2019. jan. 2. 13:21
 22/34 anonim ***** válasza:
55%

19-es, nagyon sajnálom, hogy ilyen megkeseredett cinikus ember vagy.

Tudod, vannak itt, akik keresik azt, amit/akit nem találnak. Mert minden nő k...va, buta, ostoba, stb. És akkor jön valaki, aki 20 évesen intelligens, művelt, csinos, jóérzésű lány. Tanult, aranyos, lehet vele értelmesen beszélgetni, nem ribi. Ilyenkor a férfi, akivel egymásra találtak, nem fog szarozni az éttermi vacsorán.

2019. jan. 2. 13:25
 23/34 anonim ***** válasza:
86%

Ezek nem tetelek.

Nokent nekem van gazabb sztorim:

30+pasi, 27N. O IT szektorban dolgozik, boven az atlagos feletti fizuval. En akkor meg masik helyen dolgoztam, a munka jellege miatt (szoc szfera)/ hiaba diplomas munka/, a nettom alig 150.000 ft volt, az ove ennek kb 4* volt.

Felezgetessel indult.

Kajalni stb mindenhova igyekeztem visszahivni, nehogy egyaltalan felmeruljon, hogy le akarom huzni.

Nyaralaskor o fizette a szallast (belfold, picike szoba egy panzioban) en a kajat es minden egyebet

Egyedul a benzin az, amibe kevesebbet adtam- 2* osszesen 20-25.000 ftot.

Aztan, kb egy ev talalkozgatas utan azt vettem eszre, hogy en veszem a tisztitoszereket a lakasaba, en veszem

neki a tisztalkodoszereket is...

Ha mentem hozza tobb napra (sajat utikoltsegemet en fizettem,), total ures huto, kamra vart, o kepes volt megenni a 4-5 napos zsemlet, csak azert, hogy ne menjunk boltba es nekem ne kelljen vennie semmit. 3 ora utazas utan marha jol esett...

(masnap dolgozott, en meg nyilvan felkrtam az agyam es elmentem etterembe egyedul).

Szoval, egyszercsak atcsapott abba, hogy az esetek 80%ban en fizettem mindkettonk helyett, ha a kva zsemlen kivul mast akartam enni.

Nyilvan akkor meg, ha en ettem, ot is meghivtam..

A vege fele, havi 60-70 ezrem elment ra, ugy, hogy gyakorlatilag semmilyen programon nem voltunk./pedig nem vagyok nagy etku/

60-70 nem nagy penz, de az akkori fizetesem harmada....

Szoval, lehet engem anyagias kvazni, de olyannal nem jonnek ujra ossze, aki egy ezer ftos hambit sajnal. :)

Nyilvan nem csak neked "kell" ot a vegtelensegig hivogatnu, de azert harom randi nem.a vilag, en meg varnek a szolassal :)

2019. jan. 2. 13:35
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

Én is hittem régen az ilyen mesékben, mára sajnos megtanított az élet, hogy nem szabad.

Ha van is ilyen nő az fix hogy foglalt, nálam mindenben sokkal jobb figurával. Esélytelen.

Én nem merek már hinni vagy remélni. Ebbe fogok beleőrülni amúgy :)

De még a pszichomókus is elzavar, szóval már tényleg nincs remény :)

Végem :)

2019. jan. 2. 13:44
 25/34 anonim ***** válasza:
84%

Azért itt nem az 1000Ft-os hambiról van szó, ha olvastad. A harmadiknál jogosan hihette azt a kérdező, hogy a csaj meg akarja hívni, hiszen ő ajánlotta fel, hogy hamburgerezzenek, nem a pasi hívta meg, ez meg így azért nem volt fair. Nekem ilyenhez nem lenne pofám.

Legutóbb is csak azért fizette valaki a fogyasztásomat első randin, mert a hülyék egybe számláztak, és húzták a szájukat, mikor jeleztem, hogy a saját részemet fizetném, csakhogy nem volt nálam apró, meg a pasinál sem. De a fogyasztásommal azonos értékben meghívtam másra később, mert utálok tartozni és nagyon hülye helyzet volt ez így. Folytatás viszont nem lett, nem passzolunk, de így legalább, hogy egyenlítettem, nem érzem úgy, hogy lehúztam volna, és ő sem mondhatja rám.

2019. jan. 2. 13:46
 26/34 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem tudom...Nekem évek múlva is könyörögnöm kellett,hogy menjünk ebédelni-mert otthon hagyta a kártyáját,készpént-,hogy odaadom neki az árát csak menjünk,mert éhes vagyok.
2019. jan. 2. 13:46
 27/34 anonim ***** válasza:
39%
Egyedülálló vagyok, nem randizom, de nekem személy szerint mindig gondot okozott baráti, családi jellegű meghívásoknál is az, hogy most ki fizet. Mindenki másképp tekint a pénzre, van, akinek teljesen egyértelmű és semmi gondot nem okoz neki, ha a barátait, családját, barátnőjét vagy barátját meghívja és minden költségüket állja és van, aki sz@rrágó és az utolsó kockacukor árát is kifizetteti a randipartnerével az első randin (szerintem mindkettő korrekt hozzáállás). Az viszont nem korrekt, ha valaki nem szól, ha valami problémája van, hanem elvárja, hogy magamtól tudjam és lesi, hogy észreveszem-e magam, közben úgy csinál, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Nekem mindig kellemetlen volt, mikor meghívtak valahová és nem voltam biztos abban, hogy elvárják-e, hogy fizessem a részem, vagy sértésnek veszik, ha egyáltalán felajánlom, hogy fizetem a saját fogyasztásom, csak feszengtem, nem tudtam, hogy most le kell-e futnom a kötelező "ugyan már, hagyd csak, majd én fizetek" köröket, vagy tényleg szívesen fizeti az én részemet is a meghívó fél. Lehet, hogy ezt a nőt úgy nevelték, hogy a férfinak illik mindent fizetni, lehet, hogy úgy gondolta, hogy ha te hívod meg egy programra, azzal abba is beleegyezel, hogy az azzal járó költségeket te állod. Lehet, hogy az előző kapcsolatában (ha volt neki), a párja nem engedte, hogy ő fizessen. Nem azt mondom, hogy ez korrekt az ő részéről, de szerintem nem feltétlenül csak az lehet a háttérben, hogy tudatosan le akar húzni vagy ki akar használni, hanem simán lehet, hogy észre sem veszi, hogy itt valami nem faxa és ha szólnál neki, hogy neked az nem pálya, hogy mindent te fizetsz, akkor tudomásul venné és beszállna ő is a kiadásokba. Lehet, hogy csak simán félreértettétek egymást és minden jó lesz, ha tisztázzátok a dolgot, egy 30 éves felnőtt nő nem hiszem, hogy megsértődne és durcizna, ha a partnere jogosan felvetné neki, hogy problémát okoz neki, hogy minden költséget ő áll. Ha mégis gyerekes módon reagálna, akkor gondolom amúgy sem szeretnéd vele folytatni az ismerkedést.
2019. jan. 2. 13:58
 28/34 anonim ***** válasza:
55%

mi fiatalabbak voltunk exemmel, amikor egy 100k-s kár után nem fizettem a kajáját (addig mindent kb) és megkérdezte: "mi az, hogy nem fizeted a reggelimet?"

az ilyen csajt hagyni kell a francba

oké udvariasság ide vagy oda, a pofátlanságnak is van határa

nekem ez az egész addig oké, amíg ÉN döntöm el és ÉN ajánlom fel, hogy fizetek, vagy mire költöm a pénzemet

ha bunkó vagyok, legyek

2019. jan. 2. 14:02
 29/34 anonim ***** válasza:
52%

Hogy megváltozott a világ. Én soha életében nem feleztem éttermi számlát. Mindig a férfi fizetett, ez teljesen természetes volt. És nem volt elvárás a szex az első (második, harmadik) randin. Hétvégi szállást, nyaralást feleztünk, de egy sima kávét vagy vacsorát nem.

A gyerekeim lassan randizós korba lépnek. Nem irigylem őket. Se a fiút, se a lányt.

2019. jan. 2. 14:06
 30/34 anonim ***** válasza:
41%
Diák koromban, mikor a srác is diák volt, akkor oké, hogy kifizettem a kávémat, üdítőmet. Na de 30 éves dolgozó embereknél nehogy már probléma legyen. Mi 30 évesen már gyereket neveltünk, nem egy hambi kifizetésén problémáztunk.
2019. jan. 2. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!