Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már nem várhatom el, hogy a pasi fizessen az első randin?
voltam egy randin egy hónapja, ahol a srác megkérdezte, kérek-e valamit inni, majd amikor kikértem, vártam, hogy fizessen, azonban ő nem volt hajlandó. kínos volt ott állni értetlenül, várni, hogy elővegye a pénztárcáját, hogy pár száz forintot odaadjon az eladónak, aztán észbe kapni, hogy nem fog fizetni, és elővenni a saját pénzemet.
ezelőtt 3 éve randiztam utoljára, akkor a srác fizetett nekem mindent, még a belépőt is, nemhogy egy 200 ft-os kólát...
most is lesz egy randim, ez egy másik srác, nem az előző. viszek pénzt, ez már biztos, de rögtön nyújtsam oda a pénzt én elkerülve az értetlenkedést, vagy várjam újra, hogy a srác fizessen? én igazából azt hittem, hogy a fiú fizet dolog alap...
19/L
Nem egységesek a szokások már ebben a kérdésben, ehhez szerintem szokj hozzá. Ki ezért, ki azért fizet/nem fizet.
Például szerintem az fizessen, aki meghívja a másikat. Ha közös megegyezés, akkor fizesse mindenki a magáét. Persze ezek nem kőbe vésett szabályok nálam sem, csak némi támpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!